Hae tästä blogista

lauantai 18. toukokuuta 2013

Jalkapallohuumaa.

Käytiin kamujen kanssa vähä fiilisteleet futista. Mut toi yks ei oo meidän kamu tuolla reunassa ku smilee.
Eilen oli Copa Del Rey -finaali, jossa pelas historiallisesti kaks Madridin jalkapallojoukkuetta vastakkain. Kaikki meidän kaverit kannatti Atlético de Madridia ja me taas oltiin salaa Real Madridin faneja. Tunnelma oli ihan kymppiluokkaa ja päätin videoida teille vähän espanjalaista jalkapallohuumaa:

Kattokaa millasen merkin vahingossa tein koneella ku kirjotin tätä tekstiä! 듂 Ihan häry. Sit toi on kuitenki joku kiinalainen merkki, joka tarkottaa hv (hyvää vappua) tai jotain sellasta.

Hei nyt Nico odottaa ulkoportilla et tuon mun koneen sille, joten nyt loppuu tää blogiteksti ja meikä vie koneen korjaukseen. Jospa mun verenpaine sitte laskis ku ei enää tarvi tapella tietokoneen kanssa...

2 kommenttia:

  1. moi! haluaisin espanjaan au pairiksi (mieluiten barcelona tai madrid) mutta mulla ei ole ajokorttia. onko se kovin iso este, haluaako moni au pair perhe joka asuu nuiden kaupunkien lähistöllä au pairin jolla on ajokortti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ei pitäis ainakaa ajokortista jäädä kiinni au pairiksi lähteminen. Tosi harva au pair, jonka tiedän, ajaa täällä autoa. Täällä kulkee julkiset ihan hirveen hyvin, ja yleensä vanhempien arkeen kuuluu se, että lapset ajetaan kouluun ja takasin. :)

      Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!