Hae tästä blogista

maanantai 20. toukokuuta 2013

I don't know about you but I'm feeling really good.

Here we go. Koti kutsuu.
Vähiin käy ennen ku loppuu. Keskiviikkoaamulla lähtee lento kotiin ja nyt alotettiin pakkaaminen. Ella on käyny läpi kaikki epätoivon tunteet ja me ollaan yhessä runtattu kamoja sen kahteen isoon laukkuun. Eka oli sellanen tunne että eihä tästä tuu kissaa eikä lasta, mutta nyt alkaa jo vähän näkyä valoa tunnelin päässä. Tuskin maltan odottaa että ite pääsen himppuun ja alotan saman session... Mulla on jo suunnitelmat, kuinka tungen viulukotelon nuottiosioon kirjoja ja laitan neljä kerrosta vaatteita päälle jos ei meinaa laukkuun mahtua.

Huomenna mennään vielä viimesen kerran Madridin keskustaan ja käydään kaikki hengauspaikat läpi. Illan saan olla perheen kanssa ja myöhäisillan Nicon ja Juanin seurassa. Haikeeta? En tiä. Odotan ihan liikaa että pääsee kotiin ja saa vaan olla ihan chillisti koko ajan. Kuvitelkaa, jääkaapista saa syödä mitä vaan, kaikki talon kaapit saa avata ja olohuoneessaki voi piereskellä ihan kaikessa rauhassa. KOTI.<3

Ja sitte vähän viimesistä päivistä: Meidän piti hyvästellä Kapital jo viime kerralla, mutta mentiin sinne sittenki vielä kerran. Ellalla oli kivat metrilenkkarit jalassa ja mä näytin ehkä 145 -senttiseltä sen rinnalla. Mut kivaa oli. Sieltä meille yöks, ja aamulla herään siihen ku Ella selittää: "Se bussi melkein ajo mun päältä!" L: "Ai mitä? Mikä bussi?" E: "No eks sä nyt tajua?!" Nukahdettiin molemmat uudestaan ja myöhemmin ku herättiin naurettiin että se oli puhunu unissaan.

E: "Kato tota sinipaitasta miestä. Oikeen kinkkien kinkki."
L: "...? Kunkkujen kunkku vai kingien kingi?" :D

5 kommenttia:

 1. Jatkathan blogin pitämistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatka ehdottommasti! Oot superlahjakas kirjottaja ja oon sun blogiin totaalisen koukussa

   Poista
  2. oon samaa mieltä! tietysti jos sua itseäs yhtää kiinnostaa.

   Poista
 2. Joo jatka! Mahtava blogi!

  VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!