Hae tästä blogista

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Viikonloppu myöhässä.

On ollu kyllä niin kivaa viime päivinä ettei voi sanoin kuvailla. Kuten videosta näkyy visitoitiin viikonloppuna "Parque de Atracciones" -huvipuistossa ja nautittiin kauniin kauniista keväästä. Lämpö on vihdoin saapunu tänne etelään ja vaikka Niagaran putoukset avautuu joka kerta auringon alla, niin ei näitä ilmoja vaihtais pois mistään hinnasta.
L: "Nyt varmaan ruskettuu kasvot."
E: "Nyt varmaan palaa kädet."
Sallin jopa itselleni jäätelön, woop woop!
Toteutetaan Ellan kanssa tosi hyvin espanjalaista elämää ku ollaan hengailtu Retirossa, käyty illalla syömässä ulkona tapaksia ja jopa juteltu keskenämme paikallisella kielellä aamulenkillä. Häftigt. Täällä ei muuten virka-asut juurikaan miestä pahenna, poliisit saattaa kääntyä kattomaan perään ja palomiehet tööttäilee punasen autonsa torvea ohi ajaessa. Suomessa ykski vilkasu ja saa potkut haha.

Hei en oo vieläkään saanu Ellalta kaikkia kuvia niin lisäilen ja jatkan tätä postausta joskus myöhemmin. Ahora voy a subir, tengo que cenar = Nyt nousen yläkertaan, pitää mennä syömään :D

4 kommenttia:

 1. Täälläkin paikalliset huutelee autoista kaikenmoista kun on vähänkin vähemmän vaatetta :DD

  VastaaPoista
 2. dinsvensktalandevänJessica17. huhtikuuta 2013 klo 7.55

  Namnamnam!!! -De där glassarna är sååå gooooda!!! Men jag har inte sett att man skulle få köpa dem i Finland nu på ett tag... :/

  VastaaPoista
 3. Hei muuten! Tuli ihan yhtäkkii mieleen, että ei sattuis toi sun host perhe haluamaan uutta suomalaista aupparia, ainaki jouluun asti? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nää aio ottaa uutta aupparia enää mun jälkeen :P Ne sano että ne sitoutu tunnepuolelta niin paljon tähän kokemukseen että ei ne halua enää ottaa toista aupparia ku se ei olis ollenkaan sama. Näille au pair ei tosiaan ollu sellanen pakottava tarve, vaan oon täällä vähän niinku vaan leikkikaverina ja hyvänä esimerkkinä (tiedä sitte oonko sellanen...). Harmi sinänsä, tää on tosi unelmaperhe au pairin kannalta!

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!