Hae tästä blogista

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Taloudenhoitajalla yökylässä.

Kyllä vain. Ootteko kummemmasta kuullu? No en minäkään. Mutta meidän taloudenhoitajan luona tosiaan vietin eilisillan ja viime yön. Juana asuu perheensä kanssa Madridin laitamilla pienessä kylässä, jonka asukasluku lähenteli kahtatoista. Niiden huushollissa asuu isä, äiti ja kaks lasta: poika 21-v ja tyttö 18-v.

Andreea (eli perheen tyttö) ei käy enää lukiolla, vaan tekee etäopiskeluja kotoa. Se ei kuitenkaan laiskottele missään määrin, vaan aamupäivän se siivoo niiden taloa ja iltapäivät se opiskelee. Näiden talossa ollaan tosi tiukilla romanialaisilla linjoilla: Perheen tyttö tekee kaikki kotityöt, eikä veljen tarvi eväänsä liikauttaa. Andreea ei saa tuoda kavereita kotiin, jos ne on poikia, eikä se saa myöskään tapailla ketään vaikka se on täysikänen. Kotiintuloaika sillä on kaheltatoista, eikä sitä päästetä näkeen Madridin yöelämää.

Kun me kuitenki Andreean huoneessa suljettujen ovien takana juteltiin, se kerto, että se on jo puoltoista vuotta tapaillu yhtä poikaa naapurikylästä. Se poika ajaa joka kerta näiden kylään nähdäkseen Andreean, ja se on kuulemma aina tosi kiltti Andreealle. Välillä niiden suhde on koetuksella, kun ne ei oikeestaan voi tehdä juuri mitään yhessä, ku Andreean pitää tosi aikasin mennä kotiin iltasin, mutta joskus ne saa olla vähän pidempään yhessä ku vanhemmat luulee että Andreea on sen kavereiden kanssa.

Mä ku luulin että mulla oli joskus tavallista tiukemmat vanhemmat. Sori kovasti äiti ja iskä, perun puheeni. Olitte ihan rentsejä. Vaikka oon vieläki katkera että jouduin joskus tuleen kotiin ennen ku omien kavereiden piti tulla hahaha. Mutta Andreea on nyt täysikänen eikä sillä oo vieläkään minkään sortin vapautta, aika karua.

1 kommentti:

  1. Kiva postaus..Tykkäsin!! :) Ootte molemmat kauniita :33

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!