Hae tästä blogista

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Se on kevät tullu se.

Oon ihan kamala ja huijasin kaikkia ku en jatkakaan edellistä postausta vaan teen ihan kokonaan uuden. Ihan tähän alkuun tällanen maailman tärkein ilmotusasia, että ostin itelleni jalkapallokortti-kokoelman keräyskansion. Miks? Mun teepussikokoelmaa varten o.O Mut eiks oo ihan maailman hienoin ku siinä on Ronskuttaja etukannessa? Harmi vaan että vaikka sain neljä pakettia kortteja kansion mukana, niin Ronaldo ei ollu niiden joukossa. Onks jollain vaihtaa Ronaldoa mun Messiin?
Oltiin eilen Rosan ja Ellan kaa Retirossa paistattelees päivää, ku aateltiin että ikuistetaanpa nyt tää hetki kameralle. Pyydettiin, josko vieressä nurmikolla makaileva poika vois ottaa meistä kuvan.
No joo vähän ylös meni tähtäys ku jalkojakaan näy. Oikeesti ollaan leikattu puolet tosta kuvasta pois ku yläreuna oli pelkkiä puita. Lähettiin sitte käppäileen ja yhellä suihkulähteellä kysyttiin osaavan näköseltä naiselta, voisko se ottaa meistä paremman kuvan.

No joo, siis ihan kiva... Jos tykkää patsaista. Ei muuta ku seuraavan pariskunnan luo, joka sattu oleen briteistä. Turistien ny ainaki pitäis osata ottaa kuvia ku ne käyttää kameraa koko kylän edestä.
Mä vannon että melkein höyrysty hengitys kameran linssiin ku se brittimies tunki objektiivin naamaan kiinni. Yritä nyt hymyillä kivaa hymyä ku et tiedä pitäiskö itkee vai nauraa ja sisäisesti teet molempia samaan aikaan. Aateltiin, että kokeillaan nyt vielä kerran, josko joku sais meidät mahdutettua ihan kokonaan siihen kuvaan.

No... Sai. Jeij. Ei pitäis olla liian vaativa.

Oli ihan huippupäivä tänään taas ku Ellan kaa mentiin Alcala de Henaresiin (Ellan hoodien lähellä) shoppaileen ja kierteleen. Nautittiin 34 asteen lämmöstä, pilvettömästä taivaasta, jäätelöstä ja upeella espanjantaidolla ostetuista mansikoista myyjäki totes että "et tainnu tajuta mitä just sanoin?"Oli hei vähä häry supermaketti näillä. Jos kanto ylimäärästä kassia kauppaan tullessa, se piti laittaa muovipussin sisään ja sinetöidä kiinni kauppareissun ajaks. Säädettiin sellaset viis minuuttia teippauskoneen ääressä ennen ku vartija tuli auttaan meitä ja pussin sulkemiseenhan meni tosiaan sen kaks sekuntia. Hei hei vaan :)
Tää kuva vois melkeen olla tältä päivältä mutta ku ei oo. Tää on viime sunnultailta ku oltiin menossa huvipuistoon.
Ku aikasemmin sanoin että lisäilen vielä puistosta kuvia niin tässä nyt muutama.
No oli aika harva muutama näköjään haha :D Ollaan keskitytty liikaa nauttimiseen ja kuvia on unohtunu ottaa.
Autoin muuten Juanaa siivoon alakerran tänään! Eli toisin sanoen oman huoneeni heh. Oli pikkasen kiusallinen hetki ku mulla on täällä matala avokirjahylly, jonka toista seinämää peittää sohva, joka on sen "tausta". Pyyhin sitte uutterana pölyjä hyllyiltä, mutta tietenkään en jaksanu ruveta siirteleen tavaroita hyllyiltä vaan pölyttelin vähän sieltä täältä niin että näytti kutakuinki kivalta. Vannotin Juanalle että joo joo siivosin jo kirjahyllyn. "Okei, no siirretään sitte seuraavaks sohva ja pyyhitään se." Ööööööö... How about no? Sohvan takaa kirjahyllyn takaosastahan paljastui... tättärää! Sysimusta kerros vuosien takaisia tomuja, jotka ahkerana olin muka tappanu puoli minuuttia sitte. Niin no katos kun köh köh... Siinä kävi vähän sillä lailla että...

1 kommentti:

  1. Kaveri linkkasi tän pätkän, kun kerran epähuomiossa kerroin sille jumaloivani Ronaldoa :D http://www.youtube.com/watch?v=huWK7tynsSU

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!