Hae tästä blogista

torstai 18. huhtikuuta 2013

Pieni päähänpisto, suuri auringonpistos.

Aamulla olin just palannu reippaalta pyöräilylenkiltä ja olin vaihtaas vaatteita ku ovikello soi. Voi rutto ei taas joku randomi mainostaja, en satavarmaan mee avaamaan. Se joku kuitenki vaan jatko soittamista ja mua rupes ärsyttään jo ihan toden teolla, uskois jo että en oo tulossa ovelle! Mut sitte ku ei siitä tullu loppua ni heitin paidan niskaan ja juoksin portille, jonka takana seisoki ihka oikea Ella :D ("Eikö ovikello toimi vai mikä kesti...? -.-") Se tuli meille ottaan arskaa, ja loikoiltiin altaalla käristymässä aamupäivän tunnit.

Kuten huomaatte, Ella osas suojautua taidokkaasti jättilampulta. Ite vaan kuvittelin olevani supermies ja otin lepiä ilman päähinettä.  Lopputulos ---> Iltapäivä töiden sijasta peiton alla makaamassa kärsien auringonpistoksen aiheuttamasta pahoinvoinnista. En huomannu mitään auringonoton jälkeen enkä vielä siinäkään vaiheessa ku mentiin hakeen jätskiä ja käytiin kaupoilla H2O:ssa, mut sitte ku tulin himppuun ni PAM. Petiin.

Kyllä mä vaivoiltani pystyin kuitenki leipoon pipareita, ku luvattiin eilen Martan kanssa lapsokaiselle että torstai olis piparkakkupäivä. Valmistelin jonku espanjalaisen reseptin mukaan "pipareita", joihin ei tullu ollenkaan siirappia, vaan sen sijasta oli käytetty tummaa sokeria ja hunajaa. Hyh. Taikina oli ihan ala-arvosta ja valmiita keksejä ei ees tunnistanu pipareiks. Sitte ku annoin Miguelille maistiasen ni se ei ees suostunu syömään koko piparia ku ei maistunu samalta ku IKEA:n omat. Kyllä se aito alkuperänen vaan on parasta.
Angel tulee kotiin ja toteaa: "Jaa vasemmalla on afrikkalaiset keksit ja oikeella suomalaiset." Eh, eh, eh...

Altaalla tapahtunutta:
E: "Ei tää elämä täällä niin pahaa oo."
L: "Totta puhut. Varsinki näinä hetkinä ku kaikki on niin täydel... Wut? Lintu paskas just mun kädelle!"

2 kommenttia:

 1. oon niiiiiin kateellinen teille !!
  paitsi lokinkakka-lindan kädelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaahahahah ihan tuli lapsuusajat mieleen. Olisin varmaan heti saanu sulta ton haukkumanimen :DDDD

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!