Hae tästä blogista

torstai 4. huhtikuuta 2013

7 viikkoa jäljellä

Alkaa huomaan että aikaa on tullu vietettyä täällä jo jonkin verran. Mihin ikinä meinaa Madridissa mennä, niin huomaa että on käyny siellä aikasemminki. Tänään käytiin kattoos viimenenki erikoisuus eli härkätaisteluareena, mutta muuten alkaa olla kaupunki läpikoluttu.
E: "Toi se sitte jaksaa. Seittemän kuukautta toi sama mies on huudellu kadulla 'Paellaa' eikä kukaan vieläkään mee sen ravintolaan."

Täällä kaikki menee ihan tavalliseen rataan. Miguelin kanssa innostuttiin kokoomaan dinosauruksia yks päivä, meidän piti vaan eka hakata fossiilit kiven sisästä esiin ennen ku kaikki luut oli kasassa. Kun Miguel oli 2 minuuttia heilutellu lekaa ja äiti otti ylpeenä pojastaan kuvan, arvatkaa kuka sai ettiä loput muinaisjäänteet kivikovasta sementtimössöstä? Kädet rakoilla hepposilla muovityökaluilla kituutin varmaan tunnin niitä luita esiin, jotta Miguel sais dinonsa kokoon. Sit ku kova työ oli takana niin tietenki jouduin vielä kokoamaanki saurukset ku Migge ei jaksanu. Tästähän mulle maksetaan...
Näyttää kivalta, mutta noita oli kolme ja yhen purkamiseen meni laittoman paljon aikaa.
Eilen meni seittemän viikon raja rikki. Ei enää kovin paljon aikaa jäljellä niin oonki jo takasin Suomessa. Hassua. Vastahan mä tänne tulin. Mutta täytyy kyllä sanoa että on Madrid jo aika nähty mesta, eikä mikään paikka maailmassa voita omaa kotia. Kun nää säätki tästä lämpenis... Maaliskuu oli sateisin miesmuistiin, vielä koskaan ei oltu mitattu niin sateisia lukemia täällä. Kevät on muutenki kylmin pitkään aikaan, eikä t-paidassa voi kulkee muualla ku rannikolla. Ja sinne on 400 km säde mihin suuntaan ikinä mittaatkaan...
Sit kuitenki on niitä hetkiä, kun aattelee että eihän täältä nyt voi kotiin lähteä. Niinku esimerkiks ku sain tän tekstiviestin:
"Miguel just said he wishes you were his sister and that you could stay with us forever... Kisses, Marta."
Kyllähän siinä herkisty kovempiki kananmuna.

3 kommenttia:

 1. Ohhoh, sullaki vähenee! Mullakin on ihan huomaamatta vähentyny aika kuuten päivään :oo

  On pitäny jo aikasemmin tulla kysymään tätä: ku asut Espanjassa, niin miten espajalaiset reagoi ku Suomi pelas 1-1 futiksessa niitä vastaan? :D

  VastaaPoista
 2. Voi eeeeei, en haluu et nää sun jutut loppuu! Meitsilläkin tuli tänään 7kk täyteen. Hurjaa! Vielä ois se 3-4kk<3 Ja ah, kesä kun tulee niin aika menee vielä nopeempaa :< Iha hanurista palata kylmään suomeen!

  Täsä mäkin alan kohta käymään läpi meijän tyttöjen videoita, et sais jotain fiksua ja filmaattista esiin kansalle :DD

  VastaaPoista
 3. En oo vielä aikasemmin uskaltautunu kommenttia laittaan kun ei ole oikein aihetta keksiny mistä alottasin ;) mut nyt otin itteäni niskasta kiinni ja rupesin kirjoittaan.:) Haikia mieli tulee kun sun postauilukin loppuu madridista, muttei anneta sen nyt vielä masentaa! Vietä parhaimpia ''aika'' viimesiä viikkoja siellä Madridissa ja Miguelin ja muiden kanssa!
  Sun tyyli kirjottaa on tosi mahtava ja blogi kerrassaan huikea!
  Haaveilen Saksaan Aupairiksi lähtöä sitten 19-vuotiaana johon on kyllä vielä neljä vuotta aikaa mutta mitäs sen väliä, niin ajattelin kysyä että Minkä järjestön kautta olet Au-pairina? :)

  VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!