Hae tästä blogista

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Yksi päivä monien joukossa, mutta silti niin erityinen.

Hassua miten mielialat menee ylös alas koko ajan läpi elämän. Vaikka kaikki on yhtenä päivänä melkein samanlaista kun edellisenä, niin toisena päivänä vaan on paremmalla tuulella ku toisena. Päällisin puolin kaikki voi olla tosi hyvin tai yllättävän huonosti, mutta silti huonoista päivistä saattaa nauttia enemmän ku niistä päivistä, joiden pitäis olla tosi hyviä. Eilen mulla oli aivan ihana päivä, vaikka en oikeastaan tehny yhtään mitään. Löhösin pyjamassa aamusta iltaan lukuunottamatta puolen tunnin kävelylenkkiä, jonka tein ennen töiden alkua. Laitan eiliseltä hirmusesti kuvia, jääköön tää postaus kuvapainotteiseks.
Katottiin Angelin kanssa jalkapalloa ja juteltiin samalla lapsista ja jostain syystä hampaista.
A: "Sanotaanko suomenkielessäkin 'maitohampaat'?"
L: "Jep."
A: "Mutta maito kaakaon kanssa vai ilman?"
L: "Miten mä tuun kestämään Suomessa ilman sua ja sun juttuja..."

<3.

3 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Tykkään sun blogista! :)

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa nyt hetken seuranneena et kirjotat ihan älyttömän hyvin! Ei ikinä mielenkiinto meinaakaan hiipua kun lukee sun postauksia, kiitos mahtavasta blogista :) Millä kielellä te muuten nykyään kommunikoitte Angelin kanssa? Osaatko jo tarpeeks espanjaa pärjätäksesi vai tulkkaako joku? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niin joo Angelin kanssa hehheh... "Espanjaa" puhutaan. Tai se puhuu ihan hyvin. Tai no tietenki se puhuu hyvin. Mä taas... :D Yleensä jos Marta on paikalla ni se tulkkaa jos en ymmärrä, mut sillon ku ollaan kahestaan ni on vaan pakko ymmärtää tai ainaki näyttää siltä että olis muka ymmärtäny.

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!