Hae tästä blogista

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sadesää (WHAT?)

Mikä ihme mullaki on ku oon ruvennu seuraan jalkapalloa ihan kympillä?? Angelin kanssa kilpaa huudetaan sohvalla Real Madridin maaleja ja tulee ihan mieleen jääkiekon mm-kisat. Paitsi että missaan ne tänä vuonna hienosti ku en oo kotosalla, joten täytynee luottaa netti-tv:seen. No joo en tullu tänne puhuun urheilusta :D (Paitsi että Real Madrid voitti Manchester Unitedin just 2-1 ja pääsi Mestarien liigan puolivälieriin!)
Niin tostahan mä tulinki teille puhumaan että hienosti mässäillään taas Ellan kanssa... Miks musta tuntuu että mun blogi on vaan ruokaruokaruokablogi? :D Ja tää ei ees vielä lopu tähän! Mentiin Llaollaon jälkeen kahvilaan leivoksille, toma ya! Mut syytän sadesäätä, meidän oli tarkotus mennä härkätaisteluareenaa kattoon, mutta metro ei jostain syystä kulkenukaan just sillon ku me oltiin asemalla, joten päätettiin mennä junalla keskustaan sen sijasta ja tuli niin paljon kiertämistä että luovuttiin areenaideasta.
Btw Madridissa sataa ihan yli harvoin. Ehkä kolme kertaa muistan että olis ollu sateinen päivä. Kyllä pikkusateita tulee pari kertaa kuussa, mutta sellasia koko päivän pitusia sateita en oo kovin montaa ollu todistamassa.
Ella ja sadesää:
"Linda oot liian matala ku toi sadevarjo osuu mun päähän."

Tänään tein vaan tällasen pikasen välipäivityksen. Aattelin jossain vaiheessa saada aikaseks "päiväni kuvina" -postauksen kun sitä toivottiin, mutta täytyy nyt kattoa koska olis ees jonkin asteinen normipäivä, että postauksessa on jotain ideaa. Huomenna ehkä? Paitsi että alotan työt vasta kaheksalta illalla. Toisaalta näättehän te mun päivät kuvina muutenki ku väkisin lykkään naamaani ja Llaollaoja joka väliin. Hasta luego guapos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!