Hae tästä blogista

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Rakkauskirje

Voih mä niin kuolin Miguelille illalla. Oltiin syöty ja vein sitä pyjama päällä nukkumaan, kun se vakavana tarttu mua kädestä ja veti mut sen huoneeseen. Sitte 7v huolellisesti sulki oven (oltiin kahestaan kotona...) ja sano: "Linda. Mulla on sulle salaisuus. Mutta et saa kertoa sitä kellekään. Et kellekään."

Istuttiin lattialle vastapäätä toisiamme ja se alko kertoa: "Mulla on tyttöystävä. Sen nimi on Lucia ja se ei vielä tiedä että se on mun tyttöystävä. Haluaisin jotenki kertoa sille, mutta en tiedä miten voisin tehdä sen ettei mulle naureta koulussa." Istuin sydän sulaneena sen edessä ja tein kaikkeni ettein purskahtais nauramaan, niin haudanvakava se oli asiansa kanssa. Lyötiin sitte viisaat päämme yhteen ja mietittiin mikä vois olla hyvä tapa kertoa sille.

No kerrotko ensin miks tykkäät siitä? Kerro kolme syytä.
"1. Se on tosi älykäs.
2. Se on tosi kaunis.
3. Haluun pussata sitä."
Okei. Tästä on hyvä jatkaa. Mitä jos kirjottaisit sille rakkauskirjeen?

Miguel oli ihan hermona ja ravas ees taas sen huonetta ja mietti kaikkia mahollisia kauhuskenaarioita mitä kirjeen kirjottamisesta vois syntyä, mutta sen jälkeen ku luotiin pomminvarma suunnitelma ettei kukaan sais ikinä tietää varmasti että Miguel tykkää siitä
(= kirje lähetetään kotiin eikä laiteta pulpettiin, Miguel ei kirjeessä suoraan kerro että se on ihastunu ja lopputervehdykses riittää pelkkä nimi), se istu alas ja alko kirjottaan.
 "Rakas Lucia, olet luokan nro 1. koska olet todella älykäs ja kaunis. Sinulla on ihana hymy. Miguel."
Sitte käärittiin kirje ja suljettiin se mun villasukkiin tarkotetulla langalla.
 Lopuks annoin sille yhden mun kirjekuorista ja se sai kirjottaa nimen päälle ja se kysy voiko se piirtää sydämen. Voit rakkaani, voit piirtää siihen sydämen. Soitettiin vielä sen äidille, joka lupas antaa Miguelille postimerkin ja Lucian osotteen aamulla, mutta salaisuuttaan Miguel ei sille suostunu kertomaan. 
En tosiaan tiedä onnistuuko kukaan poika ikinä tekemään muhun vaikutusta Miguelin jälkeen. Se lähettelee rakkauskirjeitä, antaa ystävänpäiväkortteja, muiskauttelee mulle pusuja aina ku vähiten sitä odotan... Mun odotukset miesten kohdalla huitelee nyt kyllä pirvenpiirtäjien kattokerroksissa. Eli jos joku joskus meinaa täyttää ne niin saa luvan nousta koko matkan ylös. Ja hissiä ei sitte käytetä tai saa potkut saman tien alas.

This is something so sweet I'll never get over this. Tonight after dinner I was taking Miguel to sleep when he dragged me to his room, carefully closed the door (we were alone in the house) and he told me very seriously: "Linda. I've got a secret. But you can't tell it to anybody. Anybody."

We sat on the floor and he started to speak: "I have a girlfriend. Her name is Lucia and she doesn't know she's my girlfriend yet. I'd like to tell her I like her but I don't know how so that the others won't laugh at me." I stared at his face and did all I could not to laugh out loud. He was so dead serious with his problem. So we started to think about what we could do.

So tell me, what is it so special with that girl? Tell me three things.
"1. She is very clever.
2. She is very beautiful.
3. I want to kiss her."
Okay. That's great. How about if you write her a love letter?

Miguel was so nervous he walked around his room thinking about all the possible things that could go wrong, but finally he sat down and started to write: "Dear Lucia, you're the number 1. in my class because of you're clever and you're pretty. You have a wonderful smile. Miguel." That doesn't tell too much, right? Later we wrapped the letter and put it in an envelope. We called Marta and she's going to put a stamp and Lucia's address on the envelope tomorrow morning. But Miguel was very careful not to tell her mum the secret. I'm the only one to know.

5 kommenttia:

 1. aaww, how cutee!
  haha you are only one who knows about it with all your blog readers xD

  VastaaPoista
 2. Mulla olis sulle haaste, jos haluat tehdä :)http://feelmyheartisbeating.blogspot.de/

  VastaaPoista
 3. Kuinka hyvin osasit espanjaa ennen ku muutit Madridiin?:O
  Voisitko tehä jonku postauksen ihan vaan Madridista ellei sulla jo ole, tai kertoisit että millanen kaupunki Madrid on ja mitkä on käymisen arvosia paikkoja, ym ym ja sitte kuvia?:O ku minua itteäki kiinostaa alottaa just madridissa au pairin työt..:)

  Niin ja millanen puhelinsysteemi sulla on sielä Espanjassa, käytäks sitä Suomen liittymää vai onko sulla joku espanjalainen liittymä? onko ne kuinka kalliita? ja jos muutenkin osaisit neuvoa jotain käytännön vinkkejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madridpostaus on ihan kiva idea :) Voin yrittää saada sen aikaseks. Tota kun tulin Espanjaan osasin sanoa "Hola" ja "Soy Linda". Menin eka Luxembourgiin mutta koska en viihtyny siellä niin vaihdoin perhettä ja tulin sitte ihan randomisti Espanjaan. Eli en tosiaan valmistautunu tähän mitenkään...

   Ostin parillakympillä täältä puhelimen, jossa mulla on prepaid-liittymä. Lataan siihen yleensä rahaa noin 10-15e kuussa, mutta se ei tahdo riittää vaikka käytän puhelinta niin vähän ku mahollista. Mulla on sellanen tarjous, että maksan 8snt/viesti ja 8snt/min puhelut, mutta mun on pakko joka kuukausi ladata puhelinta vähintään viidellä eurolla jotta toi on voimassa. Tosin se ei oo mikään ongelma ku teen sen joka tapauksessa.

   Jos tuut Madridiin, niin kannattaa heti ekojen päivien aikana hankkia nuorten julkisen liikenteen kortti. Ku sen lataa, joutuu maksaan vaan puolet aikusten hinnasta, mutta sen toimitusaika on pari viikkoa. Tosin tietääkseni jos kortti on A-zonelle (eli ihan ydinkeskusta), niin korttia ei tarvi odottaa vaan sen saa suoraan. Naamakuvia kuitenki tarvii itestään erilaisia todistuksia varten, joten kannattaa ottaa vaikka ihan passikuvia mukaan jos sattuu olemaan varastossa. Toki voi käydä sellasessa valokuvauskopissa täälläki, mutta mä oon tosiaan käyttäny jo yli 10 naamakuvaa täällä :D Kielikurssille ja julkisten kortteihin.

   Poista
 4. muista kertoa meillekin mitä tapahtuu! :D

  VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!