Hae tästä blogista

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lauantai, Sábado, Lördag, Saturday

Tänään tulee hyvä päivä. Heräsin Ellan luota aamulla, ja sen jälkeen ku oltiin katottu eilinen vuokraleffa Benjamin Button loppuun heitettiin aamulenkki ja ollaan nyt ihan täynnä virtaaMulla on tänä viikonloppuna vapaa viikonloppu, joten eilen kielikurssin ja superhauskan pilatestunnin jälkeen kävin hakees kaupasta herkkuja viikonlopuks ja tulin Ellan luo.
Naistenpäivän kunniaks haettiin 24h-leffavuokrausautomaatista dvd, napattiin kiinalaisesta noutoruokaa ja löhöttiin sängyllä niin kauan, että kummankaan silmät ei pysyny enää auki ja päätettiin ruveta nukkuun. Tänään hemmottelu jatkuu, sillä pöydällä odottavien mansikoiden ja viinin lisäks Llaollaossa on tarjous kaks jugurttijäätelöä yhden hinnalla. Ollaan odotettu tätä lauantaita monta päivää :D Mikäs sen auttavan puhelimen numero nyt olikaan ku alkaa riippuvuus käydä elämää hallitsevaks...
Tsekatkaa mun pyjama, ostin kerran läpällä mulle ja Ellalle ihan hirveet pyjamat 6e:lla, jotta ei tarvis aina kantaa kamoja mukana ku tulee toisen luo yötä. "Eh... Sexy lady. Op op op op oppan Gangnam Style"  
Hei käytiin yks päivä subissa syömässä ja valittiin ikkunapaikka, jotta voitais kattella ohikulkevia ihmisiä. Yhtäkkiä edessä olevan leffateatterin eteen keräänty himona ihmisiä ja siinä parin metrin päästä meistä ne rupes kuvaan jotain tv-sarjan kohtausta. Näyttelijät vähän väliä vilkutteli meille ja me vaan katottiin Ellan kaa luukku auki että jaa, tällasta.
Ella nappas kuvan kesken naurukohtauksen. Liittyy asiaan siten, että ollaan tässä kuvassa siellä subissa.
Ja tää kuva liittyy asiaan siten, että ei olla enää siellä subissa mutta ollaan metroasemalla samana päivänä ku oltiin subissa.
Nyt Ella loihtii alakerrassa ruokaa ja kunhan joskus päästään Madridiin asti niin suunnitelmana olis mennä ulos espanjalaisten kavereiden kanssa. Niitä on 7 hengen porukka ja kaikki on miehiä. Okei. Hämäsin. Nousen äiti sieltä lattialta, mulla ei oo hajuakaan keitä ne on ku ne on Ellan kielikurssikavereita ja käsittääkseni meitä tulee oleen tosi sekalainen porukka. Kattoo ny mihin tää päivä vie. Hyvää lauantaita kaikille! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!