Hae tästä blogista

tiistai 19. maaliskuuta 2013

¡Feliz Cumpleaños Miguel! ( + Että Toledossa kävin...)

Ihana aamuherätys seiskalta kun synttäripoika tulee innoissaan herättään mut "et säkään nukkuis jos olis sun syntymäpäivä". Ai en vai... Nousin kuitenki ylös ja seurasin Mikkeä yläkertaan, missä sen lahjat oli kerätty olkkarin pöydälle niin, että se saa herätä nähdäkseen suunnattoman lahjakasan. Okei ei se ollu ihan hirveen suunnaton, mutta lapsen silmissä varmaan oli. Miguel availi innoissaan lahjoja, joista suurin osa oli kirjoja joko englanniks tai espanjaks. "Oh, a book. Oh, another book. Again a book. A book... And a book. A book." :D
Raukka lapsi, onneks joukossa oli muutama kiva lahjaki kuten juna, iPod ja koottavia dinosaurusfossiileja.
Olkkari me koristeltiin lastenkutsuja varten. Ryhmä lapsia koulun lounasajalla tänne syömään, huh!
Eilen täällä oli joku vapaapäivä ja hyödynnettiin se hostvanhempien kanssa menemällä lähikaupunkiin Toledoon visiitille. Se oli Espanjan pääkaupunki ennen Madridia joku tuhat vuotta sitte ja se oli täynnä vanhoja hienoja rakennuksia. Kuvia niille, jotka haluu kattoa. Jos et halua kattoa niin sulje silmät ja skrollaa alaspäin. Paitsi en tiedä onko siellä enää mitään tekstiä ku en oo kirjottanu tätä postausta vielä niin pitkälle. Saa nähä miten käy. Jos oikein tiukkaa tekee kuvien kanssa niin pyydä kaveria kattoon alhaalta onko siellä mitään.
Lapsoset pienoiset on meillä just syömässä ja kaikki istuu nätisti selät suorana hiljaa ruokapöydän ääressä ja syö. As if. Hirrrrrrvee meteli kuuluu yläkerrasta, hyvä ku kuulee mitä blogiinsa kirjottaa. Arvatkaa kuka on täällä myös ;) Lucía. Nuorta romanssia ilmassa. Vois nyt nousta tonne yläkertaan hakeen jotain syömistä, nää espanjalaiset syö ihan säälittäviä aamupaloja. Kuppi kahvia ja pari keksiä, hei eihän sillä elä kukaan! Paitsi just ne espanjalaiset.
Mun piti eilen illalla kirjottaa Toledosta postaus, mutta alettiin koota Miguelin synttäripalapeliä (kyllä, juhlittiin sen synttäreitä perheen kesken viikonloppunaki). Meidän piti koota se Miguelin kaa, mutta se jakso laittaa kolme palaa ja me aikuset jäätiin kokoamaan tota pitkälle yöhön. Rutto ku oli vaikee vaikka se oli "lapsille".
P.S. Angel sano mulle tänä aamuna ihan onneissaan: "Linda, sun perse on kasvanu!" Jaa kiitti :D Mut se johtuu siitä että meillä on jos jonkinlaisia projekteja meneillään mun kehon kanssa pilateksessa.

P.P.S. Marta kommentoi ylempää tapahtumaa tänään ruokapöydässä: "Mm, en tosiaan tiedä onko se sun treenin vai kaikkien sun syömien herkkujen ansiota."

Kiitos rakkaat hostvanhemmat, mäki teitä.<3

1 kommentti:

  1. Haha:D Tää on kyl niin mahtava blogi, saa aina nauraa sun jutuille:) ja kiva kun on kuviakin mukana! Mahtava blogi, toivottavasti jatkat blogin kirjottamista vielä reissun jälkeenkin...?

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!