Hae tästä blogista

torstai 28. helmikuuta 2013

Täydellinen epäonnistuja.

Ihan oikeesti. Kuinka kävi herkkulakon?
Kiinni jäitte.
Niin. Just tolleen. Ei paljoo auta maksaa toiselle kahtakymppiä ku molemmat vetää herkkuja oikeen sielun kyllyydestä! Luuseri, mätämuna, ikuinen kakkonen... Keksikää vielä muutama mua kuvaava adjektiivi lisää. Miten ihmeessä voi olla näin loistava itsekuri :D Kalenterin mukaan kestin ilman herkkuja ömmmm... yheksän päivää. Se taitaa olla mun ennätys. Haluutteko nähä miltä näytettiin meidän retkahduksen jälkeen?
Aivan - onnellisilta. Mikä muukaan sais noin maireet hymyt leipurin tyttöjen kasvoille ku kunnon mättö. Haha. Nojoo okei se siitä aiheesta, nyt kaikki tietää mun synkän salaisuuden että mun huume on sokeri ja ilman sitä koen niin rankkoja vierotusoireita että ees raha ei riitä estään itteäni.
Yks Starbucks-kuva koska mulla ei taida olla vielä yhtäkään. Kallista, mutta maukasta. "Rapeaa, mutta maukasta", eiks Timon sano tolleen Leijonankuninkaassa ku ne syö niitä ötököitä?
Oli pakko.
Tänään yks kaveripoika tuli aamupalalle syömään ruisleipää (se söi sitä voilla ja sokerilla) ja hengailtiin jonkin aikaa meillä ennen ku näin Ellan mistä alkoki sitte alamäkiEn oo ehkä ihan vieläkään toipunu tästä aamusta ja siitä cariñon (=hellyys, rakkaus) määrästä, jonka sain. Siis oikeesti. Espanjalainen eteni kyllä toisella tapaamiskerralla siihen, mihin suomalaisella menis 42 näkemistä ja seittemän pulloa olutta.

Ihan normisti istuin sängyllä ku se yhtäkkiä halas rajusti ja muiskautti suukon poskelle. Ensireaktio oli "Tuhma Musti! Paikka! Istu!", ku nopeesti mun hermosolut viestitti aivoille että "parempi vaan ku mottaat turpaan". Poika ei tainnu kuitenkaan huomata mitään, koska pusuttelu poskelle, otsalle, kaulalle, mihin milloinki jatku ihan niin kauan että sanottiin metroasemalle toisillemme heipat. Oli tietysti pakko kysyä että hei onko tää ihan normaalia, ku se vastas että mulle on vaan niin kiva näyttää cariñoa. Ööööööö... Kiitti. Olis pitäny jäähyväisposkipusujen sijasta vaan läimästä kunnolla olkapäälle "Hieno homma, ensi kertaan sit vaan hermanni!"

7 kommenttia:

 1. se on niin kuin Lindan ostamassa jääkaappimagneetissani lukee: "Ainoa mies, johon tyttö voi luottaa, on oma isä!".

  VastaaPoista
 2. Simba! Un giorno, questo regno, sarà tuo!

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on mielenkiintonen joten liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva kuulla! :) Aina ei valitettavasti oo inspiraatio päällä mutta hulluus on kestoseuralainen...

   Poista
 4. Haastoin sut kertomaan vähän itsestäsi. Haasteeseen ei ole tietenkään pakko vastata, mut se olisi ihan suotavaa. :)

  http://writemymoodsdown.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

  VastaaPoista
 5. Opiskelen kokiksi, joten mä saan kai mässätä ihan luvan kanssa? Koska sanonta kuuluu " älä koskaan luota laihaan kokkiin" ;). Noei, pitäis itekki ehkä vähän pistää tätä syömistä kuriin, muttakun kaikki makea on niiin hyvää.. <3

  Rakastan sun blogia!

  VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!