Hae tästä blogista

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ronaaaaldo, Ronaaaaldo!

Buenas dias tai buenas noches vaan kaikille, riippuen siitä mihin aikaan tän postauksen luet. Kuvissa vähän ruokatunnelmia toissaillalta Ellan kanssa. Löydettiin netistä resepti ja keksittiin tehä terveellistä pizzaa ainaisten vaaleiden viljatuotteiden sijaan. Niinpä korvattiin pohja kovaksi vaahdotetulla kananmunalla. Tai oltais korvattu jos se olis suostunu vaahtoutumaan... Rehellisesti, sekotettiin sauvasekottimella valkuaista yli 20 minuuttia ennen ku tajuttiin vaihtaa sekottimen pää vispiläversioon. Sitte meni 10 sekuntia ja hupskeikkaa muna oli vaahtona.
Tadaa, se näyttääki ihan pizzalta! Muy bien tytöt.
Viinin, pizzan ja itkunyyhkyleffan "The Notebook" jälkeen peiton alle ja koisiin.
Mikä maailman ihanin laiskottelupäivä olikaan lauantai! Koko päivä oltiin ihan rentoina Ellan luona, katottiin lisää romanttisia leffoja, nyyhkytettiin Serranon perheen jaksolle, jossa Lucia menehty auto-onnettomuudessa ja juotiin vähän väliä teetä.
E: "Mun tee haisee ihan hieltä."
L: "Tää taas haisee ihan koiralta ullakolla."
E: "Ooks ihan varma ettei sulla oo se kamomillatee?"
L: "Oon, koska sun oma haisee kamomillalta ja mun oma perseeltä."

Illalla kerrospukeuduttiin ja kärryteltiin Bernabeun stadionille Real Madrid - Sevilla FC -matsiin. Bujaa! Tällä kertaa Ramoskin pelas ja Ella oli tietenki ihan fiilareissa. Tähän mennessä se on saanu tuijotella Sergion kuvaa sen seinältä (annoin sille julisteen synttärilahjaks :D), mutta nyt päästiin vihdoin näkeen se livenä. "Vamos a ver Ramos!" Mitä ny vähän sivusilmällä katoin ku Sergio pomppi kentällä, koska ite keskityin kehenkäs muuhun ku Ronaldoon... Se teki muuten taas hattutempun.

Tällä kertaa ei hei menny onnenlahjat tasan. Ellalla oli sen järkkäri mukana pelissä, ja jätin ihan suosiolla oman kamerani kotiin. Kuvasaldo oliki sitte fanitusjakauman mukanen: Yks kuva stadionista, yks kuva meistä stadionilla, yks kuva Ronaldosta ja 816 kuvaa ja nyt en ees heittäny lukua päästä Sergio Ramosista. Hmm...
 Tälleen vaatimattomasti pelas Real Madrid. Ja kolme maaleista tosiaan Ronaldon jälkeä. 
 Toki sitte ku Sevilla FC loppupelin aikana sai vähän kavennettua niin bileet oli suurenmoiset. Yhen kaverin kohdalla...
 
Heheheh hohoho vieläki nauran ihan räkänä ku muistelen ku Ella veti lipat rappusista mun huoneen lattialle. Onnee kaveri. Se oli niin Ramoshuumassa.
Valmisteltiin tänään mun huomista synttäriruokaa Ellan kanssa. Luvattiin mun perheelle tehä joskus suomalaista ruokaa, joten toin Suomesta iskän omin pikku kätösin ampumaa hirveä mukanani ja keitettiin se tänään, jotta voidaan huomenna viimeistellä se. Näille on jotenki tosi eksoottista syödä metsän eläimiä, ja kerran ku tehtiin Miguelin kanssa piparkakkutalo IKEAn valmispaloista, se vei sen ihan innoissaan kouluun ja jako sen koko luokan kanssa. Kukaan ei ollu nähny piparkakkutaloa ennen. *Etsin kuumeisesti mun koneelta kuvaa meidän piparkakkutalosta*. Okei, oon vahingossa poistanu sen. Rutto. No mutta meillä oli kuitenki ihan kiva karkkitalo!

Ollaan muuten Ellan kaa keksitty ihan parasta viihdettä niille tunneille, kun ei oikeen voi tehä mitään hyödyllistä ja aikaa pitää saada kulutettua. Toinen googlettaa jonkun julkkiksen ja avaa siitä tehdyn wikipedia-sivun. Sitte se alkaa antaa vinkkejä, ja toisen pitää yrittää arvata kestä julkisuuden henkilöstä on kyse. Kaikki alko siitä, kun Ella oli koneella ja viattomasti änkytti:
"Arvaa kuka julkkis? Kan... Kana... Kanadal..."
"Justin Bieber."
"No justiinsa se."
Ja siitä se sitte lähti. Nyt me pelataan tätä peliä ihan hulluna, saa nähä koska lopahtaa innostus. Varmaan viimeistään siihen ku ei enää keksi uusia nimiä. Kaikki näyttelijät, USA:n presidentit, Einsteinit ja Äiti Teresat on jo käyty läpi... Ehkä me lopetetaan siinä vaiheessa ku ei enää yksinkertasesti tiedä enempää ihmisiä. Mut sit vois alottaa vaikka Disneyhahmoilla!

P.S. Vaikka siltä kuulostaaki ni me EI huudeta Ronaldoa tossa videossa :D:D

1 kommentti:

  1. Pitää liittyä lukijaksi. Jalkapallo ei mua kiinnosta, mutta tollaset kivan värikkäät kuvat ja tunnelmat ulkomailta kelpaa aina. Lämpösistä maista, kylmän Suomen vastineeksi.

    Kiitos muuten siitä kommentista mun blogiin. Oon vasta aloittanut sen ja ylipäätään runojen kirjottamisen. Uusi juttu, hyvä että jotkut sentään viitsii kannustaa. :)

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!