Hae tästä blogista

perjantai 8. helmikuuta 2013

¿Barcelonaan?

¡Toma ya! Ostettiin mun italianserkun kanssa lentoliput Barcelonaan helmikuun lopulle! Se tulee sinne Milanosta ja mä lennän täältä Madridista. Muy bien, eikö? On aina kivempaa kun on jotain, mitä odottaa. Pari viime päivää on menny nopsaan ja ollu täynnä ohjelmaa. Keskiviikko oli yhtä menoa: joogatunti, pilatestunti yhen espanjalaisen tytön vetämänä, kahvittelua spanioleiden kaa... Rankkaa.
Yhet onnelliset tytöt repes kerran.
Reffattiin Ellan kanssa eilen ja mentiin Madridiin Llaollaoille. Mutta mikä tekee kaikesta kummallista on se, että törmättiin sattumalta Annaan ku pyörittiin keskustassa. Mikä todennäköisyys on nähdä tyyliin Espanjan ainut tuttu kaupungissa, jossa on enemmän asukkaita ku Suomessa yhteensä? Mut ei midist, Anna tuli sitte meidän kaa Llaollaoon ennen ku mentiin Ellalle laittaan ruokaa.

Koska mulla oli poikkeuksellisesti vapaapäivä hengailin Ellan luona samalla ku se teki töitä. Ja koska Ella pitää huolta kolmevuotiaasta pojasta ja vuoden ikäsestä tytöstä, mäkin sain harjotella mun vauvanhoitotaitoja. Tunnit meni lähinnä siihen, että Ellan piti suostutella mua vaikka kuinka kauan ennen ku pystyin ottaan vauvan syliin, koska pelkäsin rikkovani sen. Ja sitte ku se lapsi tyytyväisenä hillu mun sylissä, ihan paineissa tutisevin käsin yritin olla tiputtamatta sitä. Mun haaveammattia äitiyttä pitää vissiin vielä vähän harjotella... Heh.
Ennen ja jälkeen -kuvat...
Onko kaikki kuullu puhuttavan siitä, kuinka Espanjassa ruoka on tajuttoman hyvää? Toi on kyllä ihan totta. Popula täällä tykkää kokata ja näillä on kyllä keitokset hallussa. Mutta Ellan kanssa kuitenki kaivataan Suomen ruokaa. Ei siks, että se maistuis paremmalta, vaan siks, että Suomessa syödään pääosin paljon terveellisemmin. Aamupalaks nää vetää leivoksia tai muuta vehnämättöö, ruuan kanssa aina vaaleeta leipää, ja monet muuten terveelliset ruoka-ainekset nää pyöräyttää rasvassa ja suolassa. Vastapainoks nää kyllä käyttää paljon oliiviöljyä ja kasviksia, mutta joskus oon ihan epätoivon vallassa ku yritän löytää jotain mukaterveellistä syötävää kaapista ja silmille pläjähtää vaan keksejä, leivoksia tai mitä ikinä makeeta. Yritä siinä ny vastustaa.

Nyt lähden tästä valmistautumaan pilatestunnille, oon niin ilonen ku mulla on taas tänään vapaailta! Silkkaa juhlaa selkeesti. Pasadlo bien ja hasta luego!

P.S. Tuli just mieleen ihan randomjuttu Sevillan reissulta.
Spencer: "What's an ant in Finnish?"
L: "Muurahainen."

S: "Muurahainen? Such a long word for such a small animal..."

True story, bro.

Qué tal my friends? I've been busy the last days again. Such a weird thing that I'm busy even though practically I don't have anything to do. That means I'm busy watching TV, going out for a coffee, having yoga and pilates lessons... Tough, huh? Anyways, I've got some great news! I and my dear dear cousin Antonio from Italy booked flights to Barcelona :) We're going to spend a weekend there at the end of February. Exciting!

Yesterday I and Ella went to Madrid to have smoothies in Llaollao and we ran into Anna in the center. How big are the chances to accidentally meet someone in a city with more people than the population in Finland...? Interesting. Especially cause there are not that many "someone's" that I could run into by chance. Double interesting. Now I'm going to have to run to my pilates lesson, hasta luego!

2 kommenttia:

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!