Hae tästä blogista

maanantai 14. tammikuuta 2013

Thaimaa

L: "Lähetäänkö kesällä interrailaan Eurooppaan?"
E: "Joo, reppureissausta! Tai miks ei saman tien Amerikkaan?"
L: "Vois vuokraa auton Pohjois-Amerikasta ni ei tarvis kulkee junalla?"
E: "Hyvä idea. Mutta sit ei oo niin reppureissausfiilis."
L: "No lähetään vaan johki randompaikkaan reput selässä?"
E: "Okei. Thaimaa?"
L: "Sopii!"

Kuten voitte ehkä jo nyt päätellä, varattiin Ellaan kaa lennot Thaikkuihin kesälle. Rinkat selkään ja menoks, oon jo kauan haaveillu reppureissauksesta ja nyt sen meinaan toteuttaa! Thaimaassa voi viipyä maksimissaan 30 päivää ilman viisumia, joten todettiin helpoks olla siellä kuukaden niin ei tarvi säätää papereiden kanssa.

Tää on sitten se kohta ku äidin kasvot valahtaa valkosiks ja se on silleen "eiiiih, mun pieni tyttöni lähtee niin kauas toiselle puolelle maailmaa", mutta äiti älä huoli. Mun matkakumppani on fiksu tyttö. Se kyllä pitää musta huolen. Mutta voi kun voisin sanoa Ellan äidille samaa... No ei vainen, eiköhän me olla oikein ylivarovaisia sitten ku sitä tarvitaan.
Me ei olla vielä suunniteltu reittiä, yöpymisiä, matkatavaroita... Ei mitään. Paitsi että liikaa ei sitte suunnitella. Ja että surffausta pitää päästä kokeileen. Ja okei seki että en halua mustia sandaaleja vaan ruskeet. Mutta muuten meidän suunnittelut alkaa vasta nyt, kun meidän reissu on kutakuinkin lähellä toteutustasoa. Viva la vida!

Hi guys. Pictures from Thailand, why? Because we just made a great decision with Ella to spend our summer there. We booked flights from Finland to there and we're going to stay there for a month with our backpacks. If I'm right, we should have enough time in Finland to prepare our things before we leave, cause we fly back from Spain in the end on May and the flight leaves June 15th. This is cool. I mean, this is cool. This is so COOOOL!!!

11 kommenttia:

 1. Monet thaikku matkaajat ottaa halvan lennon johki thaimaan naapureihin, esim Laosiin tai Kambodzaan yms. viipyy siellä pari päivää ja tulee takas thaikkuihin, et ei sekään mikään onkelma oo.

  hyvää matkaa kuitenki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli 12 tuntia liian myöhässä tää ehdotus :D olis kyllä voinu tehä noinkin. Kiitoksia toivotuksista!

   Poista
 2. Piiindaaaaaa!! i'm may be gonna be there too! :D where and for how much time precisely are you going??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. From June 15th to July 12th :) When were you thinking about going??

   Poista
  2. uhm..i was thinking about from the 2nd of may till may be the 24th..and where are you going exactly?

   Poista
  3. Weeeeell... WHERE is a bad word right now, we only know we're going to Thailand :D we haven't started to plan our route, and I think we're going to know our plans only when we arrive there you know. We don't want to plan too much! But did I understand right, are you going to go there May 2nd and leave in May as well?

   Poista
 3. Muistakaaki käydä siel james bondin kuvauspaikka saarella (olikoha se bond..) ja ratsastakaa norsuilla! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä ku sanoit ton Bondin, ei ollu vielä tullu mieleen! Tottakai mennään ;) Ja norsutkin on yks mun pitkäaikasista haaveista<3

   Poista
 4. Mahtavaa, nää ideat on parhaita! Mekin päätettiin lähteä kämppiksen kanssa Thaimaahan, irtisanottiin kämppä ym ja vaan lähettiin. Täällä nyt ollaan jo toista viikkoa ja ihan mahtavaa on ollut (pientä koti-ikävää lukuunottamatta). Ollaan nyt Hua Hinissa, tästä lähetään kiertelemään tonne etelään päin ainaki Phuketiin, Krabille, Koh Phanganille ja kaikkialle mihin vaan ehtii, ja lopuks Pattayalle ja Bangkokiin. Kannattaa nähdä mahdollisimman moni paikka nyt kun täällä asti on :) dreaminal.blogspot.fi <- tossa mun blogi jos haluat käydä lukemassa kuulumisia tms. Hyvää matkan odottelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh voi vitsi! Ihanaa :D Tehän ootteki kauan siellä jos maaliskuun loppuun asti meinaatte olla. Onko teilä läppäri mukana vai käytäkö kahviloiden koneita, jotta pääset kirjottaan sun blogia? Tosi oleellinen kysymys, tiedän!

   Nauttikaa oikein paljon teidän reissusta, varmasti se on jotain sellasta, mitä ei ikinä ikinä IKINÄ unohda :)

   Poista
  2. Joo me ajateltiin et kun nyt tänne asti lähdetään, niin täytyy sit kyl olla vähän pidempään et ehtii kiertelemään tarpeeks :) Mul on miniläppäri mukana, ja tän hetkisessä kämpässä on onneks nettikin. Myöhemmin sit varmaan joutuu turvautumaan just kahviloiden netteihin. Kyl suosittelen ehdottomasti ottamaan oman koneen mukaan, nii saa kuvatkin heti siirrettyy koneelle yms.

   Kyllä mun mielestä jokaisen täytyy jossain vaiheessa elämäänsä käydä Thaimaassa reissaamassa, on tää niin kokemisen arvonen paikka! Kiitos me nautitaan, te kans sit myöhemmin! :) Harmi ku tuutte vasta kesällä, ois ollu hauska tavata jossain matkan varrella!

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!