Hae tästä blogista

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hyvää synttäriä Ella ja sori sun sängystä...

Eikö oo kiva avata mun blogi ku ekana ruudulle levähtää mun pärstä? :D Moi. Tehtiin Ellan kaa ruokaa ja kamerahan oli välttämätön siinä touhussa. Olis ollu muuten vaikee siivilöidä pastat.
Menin jo perjantaina illalla pilateksen jälkeen Ellalle yötä, jotta meillä olis koko lauantaipäivä aikaa tehä kaikkea kivaa. Lauantaille oli luvattu myrsky (= tuulta 3 m/s ja kaks vesipisaraa), joten suuria suunnitelmia meillä ei ollu. Nautittiin vaan ihanasta vapaa-ajasta, katottiin vähän Pakoa, tehtiin ruokaa meidän healthy habitsien mukaan ja pelleiltiin. Bongasin muuten Ellan talosta akvaarion! En tajuu kuinka en ollu huomannu sitä ennen. Otin siitä teille kuvan:
Kalat ei ensinnäkään uinu koskaan mun kuviin vaikka yritin kalojen koodikieltä "Sanokaa muikku!" ja akvaario oli vielä niin satapitkä että jouduin zoomaileen vaan tällasen pienen osan siitä. Mutta tadaa! Meilläki oli ennen akvaario kotona, mutta siitä luovuttiin kun olin liian laiska hoitamaan sitä. Lisäks aina ku vaihdoin veden onnistuin unohtamaan sen putken valumaan niin, että pikkuhiljaa kalojen elintila pieneni ja pieneni ja lattia tulvi ja tulvi... Ahh niitä muistoja.
Meidän yks uus terveellinen suosikki: omatekonen appelsiinimehu. Jos ei jaksa väsätä smoothieta niin tohon menee kaks minuuttia ja saat ihanan tuoremehun.
Muka osaan pelata bilistä, mutta iltaa varten ku valmistauduttiin hokasin, että me ei olla koskaan hyödynnetty Ellan biljardipöytää! Ehkä jos oikeesti osais ni olis tullu aikasemmin mieleen...
Illalla tosiaan lähdettiin baanalle juhlistaan Ellan 20v -taivalta tällä planeetalla. Tai no Ellan atomit on kai ollu olemassa niin kauan ku maailmankaikkeuskin, mutta just tossa järjestyksessä sellaset 20 vuotta. Tai no taas huijaan. Se tais olla vähän eri hiukkasista muodostunu pienempänä. Mutta kuitenki appelsiinimehusta tulleiden atomeiden ja Ellassa valmiiks olleiden atomeiden kanssa lähettiin baanalle. Sitä ennen kuitenki mun atomit tais olla vähän liikaa Ellan sängylle, koska kun istahdin siihen ihan normaalisti kattoon mitä Ella datailee, niin...
... sängyn atomit ei tykänny mun painosta ja jalka katkes. Heh. Kiva fiilis ku rojahdettiin vaan lattialle yhtäkkiä.
Päästiin kuitenki ehjänä ulos talosta ja mentiin junalla ja metrolla Madridiin. Oltiin aika hyviä ku onnistuttiin sekä yöllä että tänä aamuna pummiin mut B3-zonelta ilmaseks julkisiin. Mä kun asun B2:lla, niin joudun maksaan aina itteni kipeeks että pääsen Ellan luo. Anyways ihan keskustassa ahtauduttiin täpötäyteen metroon, missä kaikki seiso ku sillit purkissa varvas toisen suussa ja pidettiin lujaa laukuista kiinni ettei kukaan pääse vahingossakaan pölliin mitään.
L: "Ei kai mulla oo muuten taskuissa mitään? *Kokeilee tyhjiä taskuja.* No jos oli ni ei oo ainakaan enää..."
Ella on kehittävää seuraa.
Ellaki vetää muuten ihan hyvin Espanjaks. Se jutteli jonkun miehen kanssa:
Mies: "Donde vives? (Missä asut?)"
E: "En La Garena. (La Garenassa)"
Mies: "En la calle??? (Kadulla???)"
E: "... o_O (tekstimuotoisen esityksen ilmaisuvoiman lisäys eli hymiö)"

Ilopilleri Anna oli kanssa meidän seurassa illan. Me ei Annan kanssa nähdä kovin usein, koska se käy kielikurssilla ja salilla joka päivä ja asuu ihan toisella puolella Madridia. Niinpä oli kiva taas pitkästä aikaa olla senkin kanssa ja nyt vaan odottelen helmikuuta, kun sillon sillä kuulemma loppuu sekä kielikurssi että salikortti! Jee jee Jerry Cotton.
Fontana -pubissa Anna: "Hei tää oli hyvä biisi - neljä vuotta sitte..."

Nyt datailen itsekseni alakerrassa ja Miguel on serkkujensa kanssa ylhäällä, kun kaikki aikuset lähti ulos lounaalle. Ne oli ihan onnesta soikeina ku tarjouduin vahtimaan niiden lapsia, jotta ne pääsis kerranki kaikki yhessä syömään. Mitäs minä muutakaan näin sunnuntaina tekisin kun pitäisin huolta lapsosista... Varsinki ku ulkona on sairaan hieno ilma, Madridin kadut odottaa tutkijaasa ja sisäilma tukahduttaa tällasen valmiiks ummehtuneen yövalvojan.

Heeeei, onko kellään mitään kivaa smoohtie-reseptiehdotusta? Jos sulta löytyy joku suosikki niin kerro ihmeessä mullekin. Tähän mennessä oon sekotellu banaania, kiiviä, mansikoita, jugurttia ja appelsiinimehua riippuen siitä, mitä milloinki kaapista löytyy. Mutta vinkkejä otetaan mielellään vastaan niin laitan aineksia kauppalistalle!

We went out yesterday to celebrate Ella's 20th birthday. But before that I spent the whole Saturday at her place (I went there on Friday evening) and we had a lazy but fun day doing stuff that we usually do during the weekends. We watched Prison Break (okay this one we don't USUALLY do...), made food, tried to live in a healthy way (look at the picture of our orange juice, yummy! ) and did some crazy stuff. I guess I should drink orange juice more often, I went to sit on Ella's bed and it crushed down... Picture of that one above as well :D

They promised stormy weather for Saturday, but what we got was a little bit of wind and two rain drops. So it was nice to go out. But quite many other people had the same idea as well... Metro's were full of people and we tried to fit in there, result: standing on top of some Juan, having Señora Rapunzel's toe in my mouth and desperately trying to hold on to my purse so that no one could steal it. "Oh by the way do I have something in my pockets? *Trying empty pockets* Well, if I ever had, I certainly don't have them any more..." But we had a fun night and now I'm looking after Miguel and his cousins while their parents are having a lunch out. Have a nice day guys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!