Hae tästä blogista

lauantai 5. tammikuuta 2013

Hengissä...

...vaikkakin ei ihan siltä tunnu. Nukuin viime yönä kaks tuntia, matkustin sitte silmät ristissä Espanjaan ja heräsin juuri viiden tunnin torkuilta. Nyt kello on täällä vähän yli seittemän päivällä ja pian me ruvetaan juhlimaan jouluiltaa täällä. Sitten ku pääsen nukkumaan (jos saan unta), joudun huomenna aamulla herään taas ihan liian aikasin, kun kolme kuningasta on tullu tiputtaan lahjat meidän taloon. Wish me luck.

Suomessa meni tammikuukin aivan ihanasti, eikä millään olis tehny mieli vielä lähtee takasin Espanjaan. Kävin kattoos muutaman kerran äidin oopperaharkkoja ("Iloinen leski"), ja olin taas ihan otettu kuinka hienoa työtä ihmiset voi oikeesti tehdä.
Ohjaaja: "Ei, ei, ei, sisääntulo pitää ottaa uusiks. Me harjotellaan se niin monta kertaa, että varmasti osataan. Sisään, ulos, sisään ulos. Niinhän se hoituu."
Solisti: "Niin mikä hoituu?"
Ja näin teatterilla myös Röllin. Mutta Allu Tuppurainen oli selkeesti panostanu ulkonäköönsä sitte viime näkemän Pikku Kakkosen yhteydessä...
Kun oltiin viimestä iltaa tyttöjen kanssa porukalla Marian luona, Reija, hovikokkimme, laitto meille etanoita.
Oli niin karua sanoa kaikille taas heippa ja oikeesti jättää Suomi taakseen. Kyllähän mä Espanjassakin viihdyn, mutta KOTI. Mulla taitaa olla pieni kriisi tällä hetkellä. Mutta ehkä se johtuu liian vähäsistä unista. Tai sitte koti-ikävästä. Tai sitte siitä, että lahjotin oman Fazerin suklaalevyni koko perheen käyttöön... Mutta Ella tulee pian Madridiin (ja tuo Paon tuotantokaudet mukanaan!) ja sitte saadaan meidän vertaistukiryhmän koolle. AÄ-ryhmä, anonyymisti äidittömät.

Jälkilisäys: Miten nerokasta. Marta ja Angel oli molemmat piilottanu joululahjat toisilleen mun vaatekaappiin, ja nyt kumpikaan ei voi hakea toisen lahjaa ja paketoida sitä jottei näe vahingossa omaa lahjaansa. Lopputulos: Istun huoneeni lattialla ja paketoin niiden puolesta niiden joululahjat. Mitä kirjotan Angelin lahjan päälle? Rakkaalle Angelille? Elämäni miehelle? Voih...

1 kommentti:

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!