Hae tästä blogista

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Xanadú! Se ei oo muuten sitte lintu.

Anteeksi kovasti lievähkö tauko postailussa, mulla ei kerta kaikkiaan oo ollu tarpeeks aikaa vaan istahtaa koneelle ja kirjottaa! Mutta nyt mä sen vihdoin teen ja tässä tulee asiaa kolmen päivän ajalta:
En oo ennen uittanu MarioParty -hahmoja joulukuussa uima-altaassa. Mutta kaikkea pitää kokeilla, eikö?
Kuva on valitettavasti ihan hirvee, mutta tää otettiin ennen ku lähettiin yhessä pilatestunnille. Tässä siis mun pilatespari Bea, joka oli meillä perjantaina päivällä kun paikallisilla oli joku vapaapäivä eikä ollu koulua.
Torstaista sunnuntaihin meidän talossa yöpyi Miguelin serkku Lucia ja sen isä, jotka tuli kylään niinki kaukaa kun Sevillasta. Lucia on oikee enkelilapsi, puhuu ja käyttäytyy nätisti, ei pistä koskaan vastaan ja tekee heti niin kun sanotaan. Sillä on ikää 10 vuotta, mahtaakohan Miguelkin olla samanlainen kolmen vuoden päästä...? Ei ainakaan mun kasvatuksen jäljiltä, sori rakas lapsi.
Pilateksen jälkeen en ehtiny bussiin ni otin vaihtoehtoisen menopelin.
Lauantaina matkattiin Ellan kanssa Xanadúun, yhteen Euroopan suurimmista kauppakeskuksista. Meillä oli aika maG reissu vaikka aika säästöbudjetilla mentiinki. Löydettiin molemmat aivan ihanat kengät, rakastuin omiini heti kun näin ne. En oo koskaan omistanu tennareita eikä kengät ees ollu niin sopivat jalkaan (L: "Tää vähän puristaa etuvarpaasta." E: "Mistä? Se on peukalovarvas!" L: "Haha, eiku isovarvashan se on!"), mutta ostin ne silti.
Harvoin lisään kuvia ostoksistani mutta tässä on! Nyt kaikki kattoo silleen "Ok? Perus tennarit? Mistä vetoo ei oo ees aidot Conversit". :D Mutta noi on tosi ihanan punaset oikeesti, ei sellaset peruspunaset!
Oli niin rankkaa shoppailu ja kiertäminen, että oltiin ihan poikki ku mentiin syömään. Ruokapaikan ettimiseenki meni sen kolme varttia ku oli liikaa valinnanvaraa. Kun sitte (ylläripylläri) syötiin BurgerKingin mättöä pöydän ääressä kumpikaan ei jaksanu sanoa sanaakaan. Puolen tunnin hiljaisuuden jälkeen L: "Vaihdetaanko välillä puheenaihetta?" Haha you're so funny...
Löydettiin Madridin Hollister. Se on kauppa, johon otetaan töihin vaan hyvännäkösiä miehiä. Kiva itsetunnon kohotus ku saa kuulla "pääset meille töihin!" Kuoltiin vaan Ellan kaa siellä hyllyjen välissä.
Hollisterissa on muuten ihan pimeetä, mutta vaatteet valaistaan spottilampuilla. Tarkotuksena siis luoda yöklubimainen tunnelma.
Tää oli siis ihan tällanen perus kauppakeskus.
On sitte kiva mennä laskettelun jälkeen kotaan rillaileen makkaraa. Hei oikeesti, mitä ihmettä :D
Löydettiin kanssa kivat huulikiillot vaan kolmella eurolla. L: "Kimaltaako mun huulissa nyt tähtöset?" E: "Oi kyllä." L: "Pohjantähti alahuulessa. Voidaan suunnistaa sen avulla kotia." Mentiin rankan reissun jälkeen Ellalle yöks, mutta pysähdyttiin matkan varrella olevaan pubiin ku haluttiin kattoo Real Madridin matsi. Ei vissiin ihan joka päivä siellä käy nuoria tyttöjä kun ovella kaikki vanhat miehet ulvoo innoissaan ku astuttiin sisälle. Buenas tardesta vaan kaikille tasapuolisesti...
Meillä kun tulee usein näitä spontaaneja "tuun teille yöks"-kertoja, niin todettiin vaan että taitaa olla helpompi kuskata oma pyjama ja hammasharja toisen luo ni ei tarvi olla aina lainakuteissa. Ja käyttää toisen hammasharjaa. Haha, lol.
Tänään ku aamulla saatiin ittemme vihdoin ylös sängystä, ajeltiin metrolla kattoon että mitä ihmettä yhellä metropysäkillä lähellä meitä oikein on, koska suurin osa ihmisistä jää siinä aina pois. Tulos: ei mitään. Ehkä vähän taloja. Eli paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Tänään oli lisäks aivan ihanan lämmin päivä ja takki sai roikkua koko ajan käsivarrella. Espanjan aurinko<3

P.S. Ellaparka ku sillä on 3-vuotias ja 8-kuukautinen lapsi hoidettavana. "Linda voinko tulla teille lauantaina yöks, joudun herään täällä aina ennen kukon pierasua..."

I've been very busy during the last three days, but here are still some things I've done: My friend from my pilates class visited us on Friday and we got to know each other better. You can see her in the picture high above. Her name is Bea and she's very, very nice. She makes my suffering in pilates lessons much easier.

On Saturday we visited a huge shopping mall with Ella called Xanadú on the outskirts of Madrid. It's one of the biggest in Europe and you could notice it: There was even a place to ski in it..? Felt like home, haha. After shopping (I bought cute shoes as you can see from the picture!) I went to stay the night at Ella's place. We visit each other so often that we're thinking about moving some necessities (like pyjama, toothbrush) to each other's houses so that it's easier just to decide "okay I'm staying here this night". Then I wouldn't have to borrow Ella's pyjama and toothbrush...

We went to watch Real Madrid's game on a pub before going to sleep. I guess there aren't that many young women going to these little local pubs since when we went in there was a huge crowd of men shouting and whistling to us. Hmm... Oh and by the way, we had visitors from Sevilla! Miguel's cousin Lucia and her father came here on Thursday and stayed until today. They were really nice and Lucia was such a well-behaving girl (and only 10 years!) that you just can't avoid loving her.

P.S. Don't worry, I was joking about the toothbrush part...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!