Hae tästä blogista

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vanha vuosi ja uusi vuosi

Mitäs luulette, tykkääkö mun pikkuveli ottaa kuvia peilin kautta? Sen omaa hupia nää teinipeilit. Ylläolevasta kuvasta paljastuu mun kotiintulopäivän tähän asti salaisena pysyny huoneeni kaaos, mutta tolta tosiaan täällä näytti sinä iltana ku pääsin Vaasaan asti. Perjantaina ajettiin yhessä Turkuun äidinisän 80-v synttäreille. Vaikka yleensä tollasen iän saavuttaneet pitää tosi komeet suuret juhlat, Muppa halus omaan tyyliinsä sopivasti pitää rennon saunaillan. Ja jottei kenellekään kävis epäselväks, että nyt ei oo kyse mistään kaavamaisesta hienostojuhlasta, se...
... päätti pistää kaulaansa rusetin sijasta kengännauhan.
Täällä me pidettiin pirskeet. Viereisessä salissa oli sitte ruokatarjoilut ja lauleskelua yhessä.
Oltiin Mumman ja Mupan luona yötä, ja ne asuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Pikkuveljen Joonatanin kanssa ku lähettiin ylhäältä hissillä alas, äiti päätti reippailla rappusia pitkin - ja tietenki paino kaikissa kerroksissa hissinappulaa ja minä ja Jonsku pysähdyttiin joka tasossa. Kun me päästiin alas se nauro ihan kippurassa sen jekulle. Thänks m8. Lisäks se vielä lällätti meille: "Mun äiti onki vahvempi ku teidän äiti!! Eiku..." Nyt tiedän mikä mun lapsuudessa on menny pieleen kun musta tuli tällanen aikunen.

Matka Turkuun.
Äiti: "Nää auton tuulettimet näyttää ihan hain..."
Linda: "Joo niin näyttää! Niiltä... Öö... Eviltä. Eiku keuhkorakkuloilta. Siis takasieraimilta..."
Äiti: "Niin kiduksilta."
Linda: "Just niiltä!"
Tosi reipas sisarussarja ennen siirtymistä juhlatiloihin. Vasemmalta oikeelle ja nuorimmasta vahimpaan, Joonatan, Linda ja Luukas. 
Juhliin tuli myös toiset isovanhemmat Erja-mummi ja Matti-vaari. Mulla on tosi tehokas vierailu Suomessa ku ehin nähä kaikki sukulaiset!
Lisäks tutustuin ihan mahtaviin uusiin tyyppeihin, kakoissiskoksiin Lauraan ja Sonjaan (kuvassa). Okei vitsi, vasemmalla kuvassa on tyttöjen äiti ja oikeella Sonja.
Tässä kuvassa ollaan sitte Lauran kanssa. Mutta voi että oli ihania tyttöjä!
Juhlien jälkeisenä päivänä ajettiin Erja-mummin ja Matti-vaarin mökille Luvialle ja käytiin viiden aikaan päivällä koiran kanssa kävelyllä. Ihan perus taskulampun valossa piti kulkea. Jeeeeee.
Nyt kauhee kiire laittaan tukkaa ennen ku se suihkun jälkeen kuivuu kokonaan! Ollaan menossa Marian kanssa Iidan luo illaks ja suunnitelmissa olis uloskin pääseminen yötä kohden. Saa nyt nähä mitä tästä uudesta vuodesta tulee, luultavasti todella hyvä! Nyt kiireellä menen, antakaa anteeksi huono blogiminäni ->

5 kommenttia:

 1. voi tuuu jo saakeli! kello on kaksiminuuttia yli jo!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Linda vaari-kuvasta,ILAHDUIN KYYNELIIN ;kun en saanut tavata itse,
  Oli tosi kiva, että tavattiin,toivottavasti suppis-resepti tuli perille?Turvallista ja mukavaa iltaa,ihanaa tapahtumatäyteistä uutta vuotta!(minkä varmasti toteutat,luulisin)

  VastaaPoista
 3. Tosi mukava nähdä kuvia teistä kaikista kolmesta :-) Onhan siitä jo aikaa, kun hoidin teitä Saksassa...Joonatanin vaipatkin tuli vaihdettua muutaman kerran ;-) Terveisiä vanhalta aupairiltasi Tanjalta ja mukava, että saat itsekin kokea aupairin elämää!

  VastaaPoista
 4. Oho onko Joonatan sun pikkuveli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Ja vielä ihana sellainen. <3 (Nyt se hakkaa mut koulun jälkeen ku oon niin ylihempeä sisko) mutta mun veljet on niin rakkautta<3

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!