Hae tästä blogista

perjantai 7. joulukuuta 2012

Valaiseva teksti

Mulla on kaikki kamat tallella! Mentiin siis Kapitaliin, ja siitä huolimatta että oli keskiviikko, siellä oli enemmän porukkaa ku Vaasassa asukkaita ja katosta roikku joku mies lakanan varressa ja lavalla soitti eräs kolli sähköviulua. Meillä oli taas überhyvä ilta, joka huipentu siihen, että Ellan kanssa tultiin meille ekaa kertaa yöbussilla. Matka meni melkein ihan hyvin. Mut siinä vaiheessa ku meidän kylän joka sisäänkäynnillä näky poliisiauto ja yks poliisi tarkisti meidän bussin kivääri kädessä alko mieleen piirtyä kuva Rivasia kiertävästä sarjamurhaajasta...

Meidän bussi ei pysähtynykään kotikadun varrella niinku oltiin luultu, vaan se jatko matkaa ihan chillisti johonki täysin tuntemattomaan. Siellä korvessa sitte Ellan kaa kysyttiin vihdoin kuskilta että niin et vissiin aja meidän kadulle vai...? "Joo en, hypätkää tällä pysäkillä pois ja menkää toiselle puolelle katua, ottakaa seuraava yöbussi joka siitä ajaa ohi niin se vie teidän lähelle kotia." Noustiin sitte pois kyydistä ja värjöteltiin jäätävän kylmässä aamuyössä viitisentoista minuuttia odotellen, että joko se bussi suvaitsis vihdoin tulla. Ei oltu nimittäin todellakaan unohdettu sitä sarjamurhaajaa ja joka auton ohi ajaessa mentiin bussikatoksen taakse piiloon. Sitte ku bussi vihdoin tulee, niin katos kerpele - sama kuski ajo sitä bussia. Miks se ikinä käski meidän nousta pois sieltä bussista?
Se vaihe iltaa ku vielä luultiin että oltais ajoissa kotona...
Päästiin puoli kuudelta vihdoin nukkumaan, ja vedettiin hirsiä pari tuntia, kun Ella kysyy aamukaheksalta:
"Linda mikä toi ääni on?"
"Noilla on lintu."
"Mikä?"
"Lintu."
"Mikä?"
"No lintu."
"Okei", ja se jatko nukkumista. Sitte en tosiaan tiedä miten Ellan pää toimii, mutta parin tunnin päästä aamukymmeneltä Ella herää ja sanoo:
"Nyt on ihan pakko kysyä, mutta mikä ******in lintu?"
Huomenta vaan sullekin...


Käytiin iltasella kiertelemässä keskustaa ja kattomassa jouluvaloja. Täällä niihin on panostettu astetta enemmän, ja turisteja varten on järjestetty oikein bussikierroksia, joista näkee parhaat valomestat. Me tyydyttiin kyllä ihan kaloreita polttavaan kävelyyn.
Pystytettiin tänään joulukuusi meidän olkkariin.
No ei kai, pidän enemmän tällasista mukanakannettavista versioista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!