Hae tästä blogista

lauantai 15. joulukuuta 2012

Prima vista paras vista

Ennen konserttia pienimuotoinen ryhmäkuva Marinan ja Jorgen kanssa. Okei en tiä miten ton jätkän nimi kirjotetaan, mutta se lausutaan silleen Horhhe. Tiättekö :D
Aamu starttas kivasti kun lähdettiin konsertoimaan yhteen Madridin vankiloista. Himo turvatarkastusten ja ID-korttien vaihteluiden jälkeen käppäiltiin kivikäytäviä pitkin konserttisaliin, kun vangit norkoili seinillä ja seuras meitä katseillaan. Se oli just sellasta ku kuvitella saattaaki. Kattelin vähän ympärilleni että kylläpä näillä on täällä karut oltavat, kun näin aidan raosta uima-altaita ja urheilukenttiä. No okei, ehkei ihan niin karut.
Omistin oikeen tunnin ajan kulkuluvan ja kuljin vierailija-passi kaulassa ympäriinsä.
Viimenen kuva, jonka ehdin ottaa, ennen ku kamerasta loppu akku kokonaa. Oon taas vaihteeks ilman kameraa siihen asti, että pääsen Suomeen ja saan Nahidilta mun laturin, joka unohtu Englantiin. Pöh...
Oli oikeesti tosi makee soittaa vangeille. Ne oli niin kiitollista yleisöä, koska ei ne usein saa tällasta viihdettä. Voitte vaan kuvitella, kun kesken soiton kurkkasin yleisöön, ja niiden kovanaamojen kasvoilla oli ihana pieni hymy ja jotkut nautti soitosta silmät kiinni. Me soitettiin eri elokuvien soundtrackeja samalla, kun screenille heijastettiin kuvia niistä leffoista. Voin sanoo että oli ihan parasta ku sai soittaa Lord Of The Ringsiä ja Pirates Of The Caribbeania. En ees ollu soittanu tota Pirates Of The Caribbeania aikasemmin, mutta se meni ihan heitolla läpi ku oli niin kivaa soittaa ja tunnisti kappaleen. Mä olin muutenki niin upeesti valmistautunu että peräti yksissä harjotuksissa kävin torstaina... Mutta kuitenkin saatiin aplodit seisaaltaan. Kiitos ja kumarrus, tästä on kiva jatkaa.

Sorry guys for ignoring you for a few times! Today morning I woke up early to go and play violin in a jail. We went there with my Spanish orchestra, and despite I had only practiced once with them the concert went quite alright. I really enjoyed playing for prisoners, they were so grateful for having this kind of an extra program. We played soundtracks from some movies, and at the same time there were pictures from the movies projected on a screen. Lord Of The Rings, Pirates Of The Caribbean... Loved it.

Wow, can you imagine it, only one week to go and I'll go back to Finland for the Christmas?! I'm going to stay there until 5th January so that I'm back in Spain when they have their own Christmas with their three kings or something like that. Don't really know since I haven't experienced it yet :D Aaaaaahhh and have you seen the pictures from the previous posts? If not, go and look what I got for Christmas present from Ella! (Yes, we gave each other the presents already cause we don't want to take them with us to Finland to give them there...) You surely guess in which series of pictures I open my present.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!