Hae tästä blogista

torstai 20. joulukuuta 2012

Otsikon keksiminen käy joka kerta vaikeemmaks. Keksi ite parempi.

Miten ihana päivä! Aamu lähti tosi kankeesti käyntiin ku en tahtonu saada itteäni ylös sängystä ja aamupalan jälkeen vaan loikoilin sohvalla ja luin Kaapoa (oon nelivuotias, oppimaan innokas...) espanjaks. Kahelta kuitenki mentiin isolla porukalla Rivasin parhaaseen ravintolaan perinteiselle "kuukauden torstai" -aterialle. Ruoka oli tuplasti tutumpaa ku viime kerralla (lue: ei siansorkkia, hanhenmaksaa etc.) ja seura oli ihan mahtavaa.
Kun oma kamera ei oo käytössä niin voi onneks luottaa Apple-perheeni iphoneihin. Ite en olis muistanu ottaa kuvaa, mutta Marta ja Angel oli silleen "Linda, nyt yks kuva sun blogiin!"
Tuolta monen viinikupillisen jälkeen valuttiin kotiin, ja kun Marta haki Miguelin koulusta sain seurustella aikusten kanssa harjotellakseni enemmän espanjaa. Niinpä töitä kerty tältä päivältä ehkä tunti, sillä ennen kaheksaa lähdin orkesteriharkkoihin sekottamaan kaikkien soitot. Onhan se ihan reilua, että muut on soittanu samoja konserttoja jo toissakesästä, kun mun eteen lykätään nuotit: "Toca, toca". Joo, tiäkkö. Soitan. Tästä ihan näin vaan hupskeikkaa :D

Mutta ei niin huonoa jos ei hyvääkin! Huomenna mulla on reffiiiiiiit. Yks kanadalaispoika pyysi mua syömään illalla kun se tulee käymään Madridiin. Tapasin sen viime lauantaina ulkona, ja se asuu ite Sevillassa. Kovin helppo meidän ei siis oo tavata. Martalle ehdin sanoa: "There's this guy from Canada and he's coming here on Friday evening --" "Take a day off if you want, I don't mind." Niin että olikos vielä puhetta siitä parhaasta hostperheestä ikinä...? Kerron sitte toki kaiken kunhan pääsen rauhassa koneelle. Lauantaiaamuna nimittäin herään viideltä ja suunnistan Angelin kanssa lentokentälle ja pitkän kaavan kautta Suomeen lomalle. Iiiiiiks! Siellä nähdään!
Kukaan kuullu tästä paikasta? Joo en mäkään ollu ennen, mutta Casa Labra on kuulemma yks Madridin vanhimmista (1860) ja kuuluisimmista tavernoista, joissa ihmiset haluaa käydä jos ne tulee Madridiin. Käytiin haukkaas siellä välipalaa Martan kaa eilen ku oltiin kaupungilla asioilla.
P.S. Näättekö tosta ylemmästä kuvasta pöydän päässä istuvan miehen? Se lupas viedä mut joku kerta moottoripyöräajelulle ku en oo koskaan ollu.

P.P.S. Sori ku PS:ssättelen koko ajan, muttaku se on niin kivaa ja hyödyllistä.

Miten niin hyödyllistä?

En mä tiä. Mutta kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!