Hae tästä blogista

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Musiikkipainotteista

Kävin eilen vielä illalla harrastelees vähän hyväntekeväisyyttä ja soitin vielä illankin mukana konsertissa Rivasissa. Meni taas kerran tosi upeesti niinku odottaa saattoi, varsinki kun kesken kappaleen kaikkien nuottitelineistä sammu valot ja yritettiin epätoivosesti soittaa korvakuulolta pimeessä. Muutenki ku kaikki kappaleet oli niin tuttuja runsaan harjoittelun jälkeen... Huh. Mut kivaa oli ja se on pääasia!
Madridin sisäinen biitsi.
Konsertista lähin hengaan Madridiin ja istuskeltiin Fontana -pubissa musaa kuunnellen ja eri ihmisten kanssa jutellen. Käytiin me jossain miniyökerhossaki, jossa oli hiekkalattia (...?) ja kalliit hinnat, mutta ei ihan ollu voimia ja tahtoa käydä klubeilla, joten tyydyttiin mieltä virkistävään keskustelukerhoon. Arvatkaa, kehen törmättiin sattumalta Ellan kanssa? No Annaan ja Iidaan tietenki, neki oli päättäny lähtee yksille Fontanaan M:n yöelämään.

Viime yönä hypättiin jopa oikeella yöbussin pysäkillä pois, mutta matka tuntu silti tuskasen pitkältä. Varsinki, ku meidän kuski oli espanjalaisista poiketen oikeen orjallinen liikennesääntöjen noudattaja, ja odotti jokasissa punasissa valoissa, vaikka autoja ei ollu mailla halmeilla. "Kyllä joillekin palaa vihree valo, mee niillä..."

Laitan nyt tähän jotain biisejä, jotka poikkeuksetta soi lähes joka paikassa niin pääsette tutustuun paikalliseen bilemusaan. Osa on jopa ihan kuunneltavia kappaleita. Äiti, älä turhaan edes paina playta, et tykkää kuitenkaan.

Alex Ferrari - Bara Bará Bere Beré

Juan Magan - Angelito Sin Alas

Charly Rodriguez - Me Enamoré

Fuego feat. El Potro Alvarez - Una Vaina Loca

Juan Magan Feat. Belinda - Te Voy A Esperar
Voin sanoo että nää on tuhat kertaa parempia ku se musiikki, jota kuunneltiin eilen autossa muiden nuorten kaa matkalla vankilaan. Luulin eka että ne soitti sitä musaa vitsillä, ja kysyin oikeen että "Is this what you listen to in Spain?", ku ne oli vaan sillee "Yes, yes, you like it?" Öhm, joo, tiäkkö rakastan... Jotain ihme latinon ja tangon sekotusta marokkolaisella taustavaikutuksella vai miten se meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!