Hae tästä blogista

maanantai 17. joulukuuta 2012

Altistuin PHASR-kiväärille. Melkein.

Omg, onko kukaan käyny poistattaas ihokarvoja laserilla? Martan kanssa käytiin tänä aamuna kyselees vapaita aikoja hoitoon, niin heti tälle päivälle oli vapaa aika. Aattelin, että mitä pikemmin sen parempi, niin käväsin ekassa hoidossa jo tänään. Sattuko? Kipu ihan siedettävä kainaloissa, jalat tuskin edes tuntu, mutta bikiniraja... Bikiniraja. Sen pitäis olla laitonta.

Niille, jotka ei tiedä, mistä puhun, niin tässä tulee: Ihokarvat on mahdollista poistaa laserilla pysyvästi, jos sulla on tarpeeks iso kontrasti sun ihon ja karvojen värin välillä, ts. pitäis olla vaalea iho ja tummat karvat. Hoidossa kolikonkokoisella laserpäällä "ammutaan" sun ihoa hoidettavalta alueelta, ja se tuntuu suurinpiirtein siltä, kun sun iholle tulis kovalla paineella jääkylmää ilmaa, joka samantien muuttuu polttavan kuumaks. Kipu on kuitenki hetkellistä eikä satu enää sekunnin jälkeen. Hinta saattaa kirpasta varsinkin Suomessa, mutta täällä hyvän joulutarjouksen jälkeen maksan vaan vähän yli 100 euroa per hoitokerta.

On jotenki niin köyhää kirjottaa jälleen kerran blogia ku ei voi lisätä kuvia! Päivästä on niin paljon hauskempi kertoa ku voi vaan pläjäyttää kasan kuvia ja ihmiset näkee ite mitä täällä tapahtuu. Ei kuulosta yhtään niin kivalta vaan sanoa: "katottiin eilen Angelin kaa Real Madridin matsi kotisohvalla, Miguel käyttäyty yllättävän hyvin ja kerto mulle iltasadunki englanniks ja huomenna mennään syömään lounas abuelojen luokse" kun että oikeesti olis todistusaineistoa tästä kaikesta! Antakaa anteeks, saan kameran laturin takasin aikasintaan vasta vähän ennen uuttavuotta. Koko ajan jotain säätöä kameroiden kanssa, hohhoijaa.

P.S. Damnit, taisin just rikkoa perheen MacBook Airin. Se yhtäkkiä sammu ja nyt en saa sitä milllään päälle! Se on hyvä että tuhoon tavaraa täältä halvimmasta päästä...

P.P.S. Hyvä karvanpoiston jälkeen puhua siitä, kuinka en voi laittaa kuvia blogiin. "Ja tässä olis mun bikiniraja."

Hi guys! In the previous post I told about our night out on Saturday and about my other concert on Saturday evening. The concert went totally fine until all the lights shut down and we had to play in a dark concert hall. Hahah, believe me, it sounded wonderful. After the concert we went out to celebrate Michaela's last weekend in Madrid, she's going back to Australia soon. Bye, Michaela, you are an amazing person!

Sorry that I can't add any pictures here until New Year, I forgot my camera charger in England and Nahid is going to bring it back to me when we both go home for Christmas. Uff, it's so tough to write in English sometimes, I feel like I'm using the same words again and again! Life would be sooo much easier if I actually spoke English for real. Gonna have to marry a native English speaker :D

P.S. The picture of  the guy with PHASR weapon... I went to remove my hair with laser treatment. Ouch.

P.P.S. Sh*t, I think I just broke my family's MacBook Air. It just turned off and though I've tried everything it won't turn back on... It's good I'm breaking all the cheapest things, right?

2 kommenttia:

  1. Siistiä :o haluisin itekki kokeilla laserkarvanpoistoa! Täytyneeki espanjaan lähteä sitä varten jos sielä kerran on noin halpaa! (:

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!