Hae tästä blogista

perjantai 16. marraskuuta 2012

"Uno, dos, tres, cuatro, cinco, seis, siete, ocho, ocho, ocho..."

Arvatkaa kuka on saapunu kaupunkiin? No Anna tietenkin! Käytiin sen kanssa tänään kävelemässä Avda. de America -metroaseman seuduilla ja pistäydyttiin yhdessä Corner Caféssa haukkaamassa välipalaa. Sujuvasti tilattiin annokset meille espanjaks, kun meidän pöytään tuotiin pikkuruiset patonginpalat kananpalan kanssa. "Näistäkö me maksettiin 5,20? Kyllähän me kanaleivät tilattiin, mutta..." Ihan kärttysinä mutusteltiin leivänkannikoita ja vannottiin jo että seuraavaks etitään lähin mäkki ja mennään sinne uudestaan syömään, kun meidän pöytään tuotiin ne oikeet voileivät. Ei saa oikeesti huijata tälleen, melkein jo käveltiin ovesta pihalle!
Tässä todistusaineisto: Anna ihka elävänä mun valokuvassa. Ristiriitasta.
Tuolta otin metron Rivasiin ja kiirehdin pilatestunnille. Angel on päättäny, että mun parina joka perjantai on Bea, joka on  pesäpallon pelaaja ja käyny sen tunneilla jo yli vuoden ajan.  Miksen voinu vaan saada sitä 42-vuotiasta naista jonka kanssa olin viime kerralla...? Mutta ei hätiä mitiä kivaa oli ja hiki virtas!
Uno dos, tres, cuatro...
Jaaaaaa hyvin menee.
Kotimatkalla otin vahingossa bussin väärään suuntaan ja siinä maisemia katsellessa sain Ellalta viestin josko tulisin sen luo yöks ja katotaan leffa yhessä. Se oli saanu äidiltään postissa suomalaisen leffan "Kohta 18", joka oli oikeesti yllättävän hyvä! Nyt dataan sen huoneen lattialla ja ollaan menossa nukkumaan pikapuoliin.  Oikein virkistävää lauantaita kaikille, huomisesta (tästä päivästä) tulee varmasti hyvä!!

4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi ihana blogi :)
  Tykkään tosi paljon, voi olla että jään lueskelemaan :)

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitoksia :) Tykkään ite kirjottaa tätä!

   Poista
 2. voi että... mä oon niin sanoin kuvaamattoman kateellinen sulle, että sä oot päättäny lähteä tollaselle tripille. Mäkin haluisin sanoa hetkeks tälle pienelle ja mitättömälle kylällä soronoo, mutta oon niin heikko etten ikinä osais lähteä täältä 2viikkoa pidemmäks aikaa pois.:D toivottavasti toi on oikeesti ihan huikee kokemus ja sit ku tuut tänne niin olisi jo aika nähdä! vaikka ei musta edes konkreettisesti tunnu että olisit kaukana poissa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Salla kyllä sä vielä ehdit! Ja eihän sun tarvi pitkäks ajaks pois lähtee, sijotat vaan rahas joihinki kivoihin reissuihin ja lähdet vaikka hyvässä seurassa niin tulee vitsin kivaa :) Just luin jostain lauseen: "Travel is the Only Thing You Buy that Makes You Richer".

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!