Hae tästä blogista

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Portugali osa 2.

Nyt saatte raukat kattoa mun kuvakokoelmaa eilisillalta ja tältä päivältä. Minä ja kamera ei olla valitettavasti koskaan oltu oikein samalla aaltopituudella, mutta eiköhän noista kuvista jotain selvää saa. Ellan kanssa lähettiin eilen satamaan kattoon "Lissabonin ehdottomasti paras klubi", mutta meno siellä oli mikä meno sanoinkuvaamattoman huono. Siks otettiin taksi pois jo kolmen jälkeen yöllä, ja arvatkaa mitä makso? 5,90e joku 10 kilsaa! Love it.
P.S. Ei täällä oikeesti oo ees näin kylmä.
Terveellisempien elämäntapojen puolesta päätettiin viime yönä alkaa käyttää rappusia hissin sijasta. Kerroksiaki oli ihan riittävästi.
Saanko esitellä: Lissabonin parhaat menomestat. Ku-vi-tel-kaa. Klubi venevajassa.

Rehellisesti. Mulla ei oo mitään hajua mitä noi nähtävyydet on. Mutta ihastelkaa sydämenne kyllyydestä. Ajettiin väkisinki turistibussilla koko rahan edestä ku kortti oli vielä tänäänki voimassa. Se kävi kyllä niin kovaa kunnon päälle että ku vihdoin lähdettiin hotellille napattiin matkalla Frozen Yogurt -smoothiet ja tultiin nautiskelemaan hotellihuoneeseen. Odotellaan että kello tulis täällä yheksän ja sit lähetään kattoo SKYFALL!! Uijuijui.

1 kommentti:

  1. oii, tää on kiva blogi! :)

    http://mymaggazine.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!