Hae tästä blogista

lauantai 10. marraskuuta 2012

Portugali osa 1.

Ella edustaa. Eikö oo ylisöpö toi poika joka kävelee kameraa kohti?
Aamu lähti reippaasti käyntiin kun Ellan kanssa otettiin metro keskustaan ja käytiin ulkona aamupalalla. Tai oikeestaan se oli aikanen lounas. Kierreltiin samalla vähän keskustan katuja ja tsekkailtiin missä olis kauppoja. Sitte bongattiin yks turistibussi ja aateltiin että heitetäänpä kierros kun ny täällä ollaan.
Tuolla oli tosi hellusia ratikoita, se oli vaan yks pieni keltanen vaunu!
Malttamattomina odoteltiin meidän päivän ensimmäistä ateriaa. Oli vähä energiat alhaalla ku ei ollu 12 tuntiin syöny mitään.
Tsegatkaa kuinka hienot nappikuulokkeet saatiin kaupan päälle turistibussissa. Aattelin vaihtaa mun Sennheiserit noihin.
Virallinen anteekspyyntö jo tässä vaiheessa etten osannu kuvata mitään oleellista. Toivottavasti Ellan kameralta löytyy parempia kuvia reissun jälkeen, tällä hetkellä saan vaan Martan kameralla otetut kuvat koneelle.
Raippaluodon silta.
Portugalilaiset on aktiivista porukkaa, aamusta iltaan kaduilla huutamassa.
Mulla on muuten ihan ääriään myöten täynnä oleva matkalaukku, en saa ostaa täältä mitään. Mutta ostin kuitenki paidan. Mun pitää ruveta jokski tyylibloggaajaks ku oon ostanu vaikka mitä vaatteita. Hohoh olisin maailman yksinäisin tyylibloggaaja ku kukaan ei inspiroidu mun asuista :D Siihen on syynsä miks mä en havittele muotimaailman huipulle.

Päivällä käytiin randomissa kaupunginosassa randomissa isossa kauppakeskuksessa, ja kun lähettiin sieltä, yritettiin ettiä lähintä metroasemaa. Seistiin ylikauan samassa paikassa ja tutkittiin karttaa, kuljettiin pari metriä yhteen suuntaan, käännyttiin, käveltiin sama toiseen suuntaan... "Ei hitsi sen pitäis olla tässä ihan jossakin lähellä. Ollaankohan me sittenki yhen kadun verran pielessä." Ku siinä oltiin hetki pyöritty ku mummot mustikassa päätettiin kysyä apua. Joo ei mitään me oltiin seisty koko se aika metroaseman päällä. Way to go.
Taas kerran syömässä ku aurinko laski täällä ja meni paistaan Amerikkaan.
Kun löydettiin metroasema sinne piti laskeutua vaikka kuinka monet rullaportaat. Takana oli jo muutamat ja ne vaan jatku ja jatku!
Oon toki joskus ollu vähän huolimaton mutta ei se oo mitenkään tavaks tullu. Ostettiin Ellan kanssa 24 tunnin metro-/bussikortit automaatista, kun se masiina anto mulle vahingossa kaks lippua. Toinen toimi ja toinen ei. Heitin sitte toisen roskiin. Tietenki sen, joka toimi. Joten jouduin ostaan uuden. Ei onneks yhtään ketuttanu tai mitään.

Äsken ku tultiin takasin hotellihuoneelle käytiin jällen kerran kysyys hotellin respasta apua. Joka kerta ku mennään siitä ohi ollaan kysytty jotain. Ne varmaan ihmettelee että mistä te tytöt oikeen tuutte. "No Linda on kasvanu kellarissa ja Ella ullakolla. Ella kuitenki vähä korkeetasosemmassa paikassa." Saatiin kuitenki selville, että yhen aikaan täällä alkaa kunnolla yöelämä, joka meidänki on tarkotus lähtee koettaan.

3 kommenttia:

  1. Toi Raippaluodon siltä on ihan huikee! Vaik mul on pikkasen eri käsitys siitä :D

    VastaaPoista
  2. Toi tukka on aivan valtavan ihana ! Sopii sulle ku nenä päähän :)

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!