Hae tästä blogista

perjantai 2. marraskuuta 2012

Halloweenpaartyt on parhaat.

Yheksän lasta juhlimassa Halloweenia. Kyllä, ilta oli erittäin karmiva! Onneks saatiin Ellan kanssa vetäytyä vähän syrjemmälle ku vanhemmat veti lapsille kaikenlaisia leikkejä niin ei tarvinnu koko ajan olla altistuneena 120 dB:lle. Sen sijaan käytiin perheen herkkukaapilla hakemassa Miguelin kuuden keksin keksipaketti ja mentiin mutusteleen niitä salaa dataushuoneeseen.
L: "Voi vitsi nyt menee viimenen."
E: "Ei **ttu joko mä söin kolme."
Todettiin että keksit loppu liian nopeeta ja haettiin vähän joka paketista lisää niin ettei kukaan varmaan huomaa meidän käyneen siellä.

Meillä on siis tänään ollu herkkulakossa välipäivä juhlan takia. Tai no, vähän ollaan jo mietitty että onpa maailman turhin lakko totaalikieltäytyä herkuista, eikö se olis vaan helpompi rajottaa päivittäistä syömistä yhteen tai kahteen herkkuun. Let's see what happens, luovutetaanko jo viikon jälkeen vai ei :D

Kun vanhemmat valmisteli aikusten ruokailua vahdittiin Ellan kanssa lasten elokuvan katsomista että ne pääsee alkuun sen kanssa. Tietenki huoneen valtaa pian älämölö ja aattelin että nyt on pakko käydä sanoos niille jotakin tai tästä ei tuu yhtään mitään. Meen jalat harallaan kädet lanteilla siihen lasten eteen ja sanon kovaan ääneen:
"Hey!"

Kaikki kääntyy kattoon mua hiljaa odottaen silmät suurina.
Damn it en osaa sanoo mitään espanjaks. "SHHHHH!"
Ja Ella nauraa kippurassa sängyllä. Thanks mate.

Carmén oli leiponu aika mageen kakun. Ellan kanssa oltiin jo ihan masentuneita ku ne nosti ton lapsille pöytään että eeeeeih nyt me ei saada. Sit meidän silmät vaan loisti ku lapset ei ollukaan koskenu siihen kakkuun ja saatiin me aikuset jakaa toi.
Sama tarina koskee tätäkin kakkua. Ei jaksa joka kerta keksiä uutta tarinaa.
"Por que no tenemos novios?"
Tultiin Ellan kanssa illalla mun huoneeseen ihan masiksina ku oltiin saatu vaan aikusten herkkuja tänä iltana (sieniä, vuohenjuustoa, paprikapiirakkaa...) ja lapset oli vetäny poppareita, sipsiä, karkkia ja muuta mättöö. Sit huomattiin, että mun huoneeseen sivummalle oli jääny Halloween-karkkilautanen koskemattomana. Angel oli pahaks onneks just mun huoneessa Miguelin kanssa, ni tein salamannopeen päätöksen ja äkkiä ryntäsin piilottaan sen lautasen sängyn taa. Myöhemmin nautiskeltiin meidän viimesistä herkuista lakkopäivänä.

Mässättiin pelottavia karkkeja ku katoin kelloa 0:05.
L: "Nyt lakko olis kyllä jo loppu, on tiistai."
E: "Tiistai?"
L: "Niin, tiistai. *Hiljaisuus* Eiku lauantai!"

3 kommenttia:

  1. buuuuuu where has english disappeared??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwwww, I'm so sorry dear cousin! It takes so much time to write all these things I haven't been able to translate everything. I'll try to do it this evening if possible x)

      Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!