Hae tästä blogista

tiistai 20. marraskuuta 2012

Au pair meeting

Bongattiin eilen Ellan kanssa facen auppariryhmästä keskustelu, että moni on tapaamassa tiistaiaamuna Madridin keskustassa ja menossa syömään. Lähettiin siis mukaan ja saatiin huomata paikan päällä että väkeä oli ku naapurin talkoissa. Isolla lössillä ängettiin yhen ruokapaikan alakertaa ja vallattiin sieltä sivuhuone. Sitten vaan syötiin ja jutusteltiin ja tutustuttiin uusiin ihmisiin, mikäs sen parempi tapa viettää tiistaiaamu.
Kaikki ei mahtunu samaan kuvaan, mutta tässä ainakin osa meistä. Hienosti järjesteltiin pöydät uusiks että saatiin kaikki istumaan lähekkäin!
Himo pahiksia oltiin ja ikuistettiin meidät tiiliseinään.
Ellan kanssa suunnattiin lounaan jälkeen H2O:hon, eli mun mestojen lähellä olevaan isoon kauppakeskukseen. Se on tosi kätevä paikka, sinne ei oo matkaa meiltä juuri yhtään, ja siellä on ihan kaikki kaupat, joita toivoa saattaa: Zara, Mango, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Blanco jne... Hyvä on mainittakoon vielä H&M, vaikka se nyt on kaikkialla. Paitsi Raumalla, hoho (terveisiä Elisalle). Löysin Bershkasta ihanat farkkushortsit ihan vaan sen varalle että päätänki matkustaa Tunisiaan...
Ei hyvänen aika tajusin vasta kun lisäsin tän kuvan tänne blogiin, että kauppakeskuksen sisällä on huikeet vesialtaat varmaan just sen takia, että sen nimi on H2O! Tai sitte sen nimi on H2O koska sisällä on vesialtaat... Pitikin mennä tajuamaan toi, nyt mua jää vaivaamaan tää mysteeri.
Ellan kanssa kävellessä kuuntelin yhtä biisiä ku kuulin musiikin läpi sen sanovan:
"Kutittaa perseestä, rapsuta vähän."
Niinpä mä sitte aloin rapsuttaa sitä takamuksesta ku se hyppää silmät pyöreinä ilmaan ja kysyy nauraen että mitä ihmettä mä teen. Ei se ollukaan sanonu ihan noin, se sano "kerranki mulla on kamera mukana". Miten, miten voi kuulla noin pieleen :D I blame the music.
Ette ikinä arvaa mille nauran tässä kuvassa.
En oo vieläkään päässy puusta pitkään mun 8 päivän loman suhteen. Marta on löytäny jonkun 5 tähden hotellin Tunisiasta ja lentojen kanssa All inclusive siellä maksais alle 600 euroa. Sinänsä halpa, mutta kuitenki kallis. Välimeren risteily on samaa hintaluokkaa ja siihen sisältyy kanssa ruuat, mutta äääääh en osaa päättää! Jään vaan peiton alle nukkuun ja vien rahat mukanani hautaan.

Today I went to meet some new au pairs with Ella to the center of Madrid. We grabbed some lunch and ate all together, it was very nice indeed. After that we went to H2O, a big shopping center close to my home. There you can find lots of good shops:  Zara, Mango, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Blanco, H&M etc... I found a lovely pair of shorts! Bought them just in case I decide to travel to Tunisia :D Really it's so difficult to make up my mind! Both the cruise and Tunisia would cost around 600 euros, but then again I could just stay home and save my money. But still... what do I do with my money other than spend them?

When we walked from metro station to H2O with Ella, I listened to music and heard her saying:
"My ass is itching, could you scratch it?"

So I started to scratch her bottom when she jumped in the air laughing and asking me what the hell I'm doing. She hadn't said what I had heard, not at all! Instead she had said: "For the once I have my camera with me." Those sentences has nothing to do with each other in Finnish, so it's a great mystery to me how I heard so wrong! But I blame the music...

8 kommenttia:

 1. OOT IHANA senkin piristysruiske! : DD Hyväää tiistaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos kiitos, mun tiistai parani vielä yhden pykälän! Parempaa piristysruisketta en olis ite voinu saada tähän päivään :) Eli sitä samaa vain sulle!

   Poista
 2. Löysin sun blogin ihan sattumalta jostain ja siitä lähtien oon oottanu innolla et "Joko se tänään postais? Ai ei, no ehkä sit huomenna!!" Tää blogi on ihan mahtava, yks mun lemppareista ;)

  Keep on good work! :)

  http://kixxsxs.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiiih että onpa kiva kuulla :) Mä tykkään ite hirveesti kirjottaa tätä! Mulla kyllä tulee vähän hassusti näitä postauksia ku espanjalaisten aikataulujen mukaan meen tosi myöhään nukkumaan ja kirjotan yleensä iltasin blogia. Näin ollen julkasen suurimman osan teksteistä yhteltä Suomen aikaa, joten luette ne vasta seuraavana päivänä. :D

   Poista
 3. haha even if i'd heard that sentence i wouldn't have scratched anything :) and go to tunisia cos afterwards you'll work in the future and you'll not have time to travel! and plus when you'll be old you'll not have the same energies as now!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "even if i'd heard that sentence i wouldn't have scratched anything " :DDDDDDDDDDDDD yep, you're right. Have to keep in my mind next time... With Tunisia it's just that that it's not that safe option to go alone :o

   Poista
 4. mä haaveilin kanssa et pääsisin au pairiksi, mutta en mä sit mennykään. Mulla on kyl haaveena päästä vaihtoo tai tekee harjoittelu ulkomailla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän astisen kokemuksen perusteella sanon kyllä kaikille jotka ulkomaita miettii että menkää ihmeessä jos on mahdollisuus! Meillä on ihan huikee planeetta ja se on kyllä kiertämisen arvonen :)

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!