Hae tästä blogista

maanantai 26. marraskuuta 2012

Astetta lähempänä Ronaldoa.

Biisihän on ihan kamala, mutta sanat on aina välistä hyvät "Ella es muy Linda". Tsaijaijai.

Aaaaah mulla on vapaata ens maanantai-iltaan asti ku Marta ja Miguel lähti Punta Canaan! Ja arvatkaa, mitä päätin mun lomalla tehdä? Nahid ehdotti, jos tulisin sen luo käymään ku se aupparoi Englannissa Cheltenhamissa, niin mähän ostin lentoliput sinne ja pääsen kymmenen kertaa halvemmalla ku jos olisin lähteny itekseni vaan johki reissuun! Matkustan täältä keskiviikkona ja palaan sitte maanantaina takasin, jeijeij.

Tänään tuli sitte ostettua joku toinenki lippu, nimittäin tiketti huomiseen Real Madridin peliin. Kuinka siistiä?! Vaasan Sport vaihtu Real Madridiin.
= treffit Ronaldon kanssa.
Jännityksellä odotan että huomenna pääsen tonne!
Käytiin samaan syssyyn ettimässä "Ciudad Real Madrid" eli joukkueen harkka-alue, mutta sinne ei tavalliset tallaajat pääse kattomaa. Höh.
Kuinka paljon voi päivä yhtäkkiä parantua kun söpö poika hymyilee sulle metrossa? Istuttiin nimittäin Ellan kanssa matkalla kotiin kun sellanen nuori komeus nojas metron seinään ja kuunteli musiikkia. Se oli sellanen perus täydellisyys. Sitte ku se jäi aikasemmalla asemalla pois se ohikävellessä hymyili mulle ja nosti kulmiaan. Sulin siihen penkkiin ja Ellaparka sai korjata mun jäännökset.

E: "Espanjalaiset sanoo vokaalit silleen ha, he, hi, ho--"
L: "Mitkä ihmeen aakkoset niillä oikeen on?"
E: "Yykköset. Eiku öökköset. Eiku..."
L: "Niin ääkköset vai?"
E: " Nii just! Haha."

Can you see the ticket on one of the pictures?! We're going to see Real Madrid's game tomorrow!  Soooo excited, not because of the game of course, but I'm closer to Ronaldo than ever before :D I've bought some other tickets as well, I booked flights to England and back! On Wednesday I'm going to go to visit my friend who is au pairing in Cheltenham and I'm flying back on Monday evening. So I'm on holidays now, wooow!

2 kommenttia:

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!