Hae tästä blogista

perjantai 26. lokakuuta 2012

No oho.

Unohdin vissiin kertoa kuinka pari päivää sitte hengailtiin Miguelin kaa mun huoneessa ja se skrollaili ympäri lattiaa sellasen tuolin kanssa, jossa on pyörät alla. Yhtäkkiä se lykkäs itelleen vauhtia seinästä, ku se tuoli rullaili pois sen alta ja se ländäs mahalleen lattialle ja löi leukansa aika pahasti maahan. Oi sitä huudon määrää!

Mun onneks isovanhemmat oli just poistunu talosta ja me oltiin kahen kesken ni mulla ei ollu enempää todistajia muutenki niin nololle tapahtumalle. Se huusi suoraa kurkkua: "Soita mun äidille, soita mun äidille! Kerro sille mitä tapahtu!" ja mä yritän epätoivosesti pitää jäitä sen leukaa vasten ettei se turpois ihan muodottomaks okei eka pidin jääpussia sen nenällä ku luulin että se satutti sen, ku se jonkun viiden minan jälkeen rupes huutaan että se oli sen leuka johon sattu.

Illalla ku katottiin sen isän kanssa sen leukaa, niin sillä oli tullu reikä sisähuuleen ja aamulla leuassa oli komee mustelma. Kuten sanottu, oon tosi hyvä au pair. Mun saapumisen jälkeen kaikki paikat on menny täällä rikki ja nyt näiden lapsiki hajoo käsiin. Onneks nää vanhemmat otti kuitenki asian tosi hyvin eikä syyttäny mua ollenkaan, vaikka Miguelin versio tarinasta olikin se, että mä en ottanu sitä kiinni vaikka olis pitäny.

Eilen käytiin Lauran kanssa musiikkikoululla moikkaas sen kaveria Joséa, joka on siellä kitaraopena. Samalla liityttiin orkesteriin, jossa Laura soitti joitakin vuosia sitten, joten nyt mulla on jotain harjottelemistaki viulun kanssa!
Seurattiin aitiopaikalta oppituntia. Työn alla "Jaakko Kulta".
Ellan kanssa lähettiin tänään seikkaileen Madridiin ettiin "tosi huippua kolmikerroksista kauppakeskusta". Ku vihdoin monen tien kysymisen jälkeen löydettiin perille se oliki rupunen pieni mesta, jossa oli vaan muutama kallis kauppa. Kaiken kukkuraks me ei tahottu löytää uloskäyntiä metroasemalta, vaan mentiin sellasta pitkää käytävää edestakasin kolme kertaa ennen ku päästiin pois sieltä.
Oltiin ku tonnikalapurkit liukuhihnalla ku rullailtiin ees taas maan alla. Ihmeteltiin ku joka paikassa "Ulos"-kyltti ohjas laiturille eikä ulos, ennen ku tajuttiin että olis pitäny vaan kävellä laiturin toiseen päähän ja siellä olis ollu ovi. Kuinka blondeja voi olla?
Me kun ei kauaa ABC Serrano ostoskeskuksessa viihdytty, ni otettii metro alle ja vaihdettiin Alcalan keskustaan kattoon Ellan kotiseutuja. Tarkotus oli kiertää kaupoissa, mutta eipä taas muistettu että siestan aikaan ei pahemmin oo liikkeitä auki. Niinpä istuttiin puistossa kattelees haikaroita. "I keep on losing weight but it keeps finding me", todettiin että toi lause on ihan liian paikkansa pitävä meidän arjessa nykyään. Siksipä me sokeririippuvaiset lyötiin kättä päälle, että nyt ei syödä mitään epäterveellistä kahteen viikkon.

Kattokaa miten mun otsassa lukee "sokeriholisti".
Päätös oli ehkä vaikein ikinä, sillä me molemmat oikeesti syödään päivittäin jotain makeeta eikä sitä vaan pysty vastustamaan. Mutta meillä on aika viilee palkinto jos me onnistutaan. Varattiin nimittäin meille kahen viikon päähän viikonlopulle matka Portugaliin! Lennot ja kolme yötä neljän tähden hotellissa Lissabonissa alle 170e per naama. Ihan jees. Oltiin eka sillee "Pitkä vlk vapaata, käytäiskö jossain lähikaupungis?" "No joo, tai jos jaksaa ni ehkä vähä kauempana." "No miksei mennä vaikka Portugaliin saman tien?" "Ok."

Törkeellä zoomilla ja mielikuvitusta käyttäen noista saattaa saada haikaroita eiks jeh?
"Hirvee vessahätä, pakko päästä naistenhuoneeseen." "Tossa on joku koulu, mee sinne." "Oikeesti? Okei, äkkiä." Mentii johki yliopistoon ja seurattiin vessakylttejä kellarikerrokseen monen mutkan taakse. Pienet paineet oli löytää tie sieltä ulos ku ei ollu "pois vessasta" -kylttejä. Mutta olipahan ilmanen.
Ilta meni rattoisasti siinä, kun Miguelin kanssa laitettiin poppareita ja limsaa (HUOM HUOM HUOM SILLE, EI MULLE jäikö joltain toi lause näkemättä) ja pidettiin leffailta Kung Fu Pandan parissa. En ollu ennen nähny sitä mutta kannattihan se vaan kattoa. Loppuillan oon salaa ninja. Ei vaan ne ei oo vissiin sama asia. No mut kuitenki kungfufaitteri. Tsiah! Njah!

We were supposed to go shopping today with Ella, but this is what happened: I had checked on Internet that there is a huge shopping center in Madrid and we took a metro there. First we spent like 30 minutes on the subway station trying to get out from there (we didn't realize that each time the Exit -signs led us to a platform, we should have just kept on walking to the other side of the platform and out of the doors there).

We needed to ask directions three times before we found our way to the shopping mall, and when we got there it was sooo tiny and had only expensive shops. So we decided to go to Alcala where Ella lives and shop there. But when we finally arrived there after two metros and one train, it was siesta time and the shops were closed. So we just sat on a bench watching storks.

But it wasn't a bad thing! Cause there we decided that from now on we would try to eat healthy during the next two weeks. We aren't allowed to eat anything sweet, too salty or greasy or anything that is unhealthy. And we have a price for ourselves also. Today we booked the flights and a four star -hotel to Lisbon, Portugal! Three nights and the flights there costs less than 170 euros per person, so NOT BAD :) So after two weeks (if we behave perfectly fine and don't eat candies) we will travel to Portugal.

1 kommentti:

  1. Pinda Pinda Pinda...you don't have to think about what to eat to maintain your already thin body, just eat and live happily, don't concentrate on these details :)

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!