Hae tästä blogista

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

MADRIDIN YÖ. Hohoho.

Lähdettiin eilen illalla vähän viihteelle Ellan ja muutaman muun aupparin kanssa. Eeeheheheh. Oli kyllä niin paras ilta taas ettei voi uskoakaan. Jostain syystä okei Ellan syystä naurettiin taas niin kippurassa koko ajan että aamulla ku heräsin ni mulla oli sikspäkki maha. Heräsin muuten Ellan kanssa meiltä mainittakoon se jo tässä vaiheessa kun ny kerta tuli puheeks. Olin eilen illalla ostanu 10 kerran metrolipun siltä varalta että tulee yöllä liikuttua enemmänki, ni tietenki otettii taksi eikä käytetty metroa.

Taksissa:
L: "Onks sulla rahaa? Mulla on kymppi. Ja 94 senttii. Unohdin nostaa käteistä."
E: "En tiä. Perdona pero cuantos kilometros?"
Kuski: "Siete."
E: "Mulla on 20 euroo."
L: "Sanotaan tolle että jättää meidät kyydistä sitte ku on 30 mittarissa."
Onneks päästiin kotiovelle asti ja maksettii 28,90. Ei riittäny Ellalla rahat kotiin asti joten jäätiin meille.

Tavattiin Gracen ja Michaelan kanssa yheksän aikaan keskustassa ja mentiin syömään paikkaan, jossa juoman ostaessa sai tapaksia mukaan niin että oravaki olis saanu talvivaraston niistä. Sieltä jatkettiin matkaa keskusaukiolle Solille, josta alko "Pub Crawl". Maksettiin viis euroa ja päästiin kolmeen eri pubiin ja johonki yökerhoon ilmaseks sisälle ja hintaan sisälty kolme shottia. Siinä tuli tutustuttua muutamaan muuhun nuoreen.

Kuvat on eilisillalta valitettavasti niin sensurointikamaa että niitä ei todellakaan voi julkasta. Yhen kuvan voin ehkä laittaa. Laitetaanpa.
Älkää välittäkö tosta tyypistä taustalla, huomasin jälkeenpäin että se on vaikka kuinka monessa kuvassa meidän takana ilmeilees. Hohoho.
Yhen pubin vessa oli ihan jees. Vedet tuli pöntöstä yli ku veti. Koko lattia alko lainehtiin ja Ellan kaa karattiin nopee pois sieltä ku tulva seuras mukana. Ei vissiin yhtään naurettu. Siitä on kyllä kuvia ja videokin, mutta ne on niin törkeen näkösiä että tulee aamupalat ylös ku niitä kattoo.

Sit jotku espanjalaismiehet yllättäen piiritti meitä tanssilattialla ja Ellan kaa yritettiin keksiä miten päästään pujahdettua pois sieltä.

E: "Mikä on vessa espanjaks?"
L: "Ascensor."
E: " Vamos a ascensor."
L: "Ei hitsi se tarkottaaki hissiä. Vessa olis ollu aseos."

Toisen pubin vessassa taas ei ollu paperia yhtään.
L: "Onko sulla paperia?"
E: "Ei."
L: "Ees vanhoja ostoskuitteja?"
E: "On mulla seteleitä."
L: "Okei hyvä."

Juttua lensi oikeesti niin hulluna eilen Ellan kanssa että ihmiset meidän ympärillä vaan katto meitä tälleen o________O ku ei voitu nauramiseltamme liikkua. Äänettöminä vaan pideltiin mahojamme typerät nauruilmeet kasvoilla. Onneks voi ajatella että ollaan Espanjassa, ei kukaan meitä tunne tai tuu muistamaan. Ja onneks ihmiset ei puhu suomea. Ja onneks nauru pidentää ikää.
Aamulla kävin saattaas Ellan metroasemalle. Oikeesti kymmenen viime tunnin kuvasaldo on niin hirveetä että saatte tyytyä "seuraavana päivänä" -kuvaan. Lo siento. Olen pahoillani.
Juhlistettiin eilen päivällä Abuelon eli Martan isän syntymäpäivää. Espanjalaisilla on kumma käsitys juhlaruuasta. Olis ees laittanu jotain, mitä voi syödä. Mutta ei, erikoisilla ruuilla mentiin taas. Merietanoita ja saksirapuja. Mmmmmm naminami. Söin kuitenki ku kerranhan sitä vaan eletään.
Edestä taaksepäin: Fernando, Álvaro, Herberto, Manuel... Poor guys.
Sooooooooo... We went out yesterday. Hohohoho. Such a great night seriously! Ella is the funniest person ever. We had these inside jokes in Finnish all the time and we were laughing so much we couldn't even move. This morning I woke up and I had a six pack because of that.

First we went to eat some tapas in a pub where you could order a drink and they would give you free food. After that we went with some people to a "Pub Crawl", which is an event that is organized every evening in the center of Madrid. You pay 5 euros and you get free entrance in three pubs and a nightclub and you get three shots as well. Don't you dare to ask me WHICH pubs or clubs they were, I've no idea.

In one pub there was a toilet that started flooding when we flushed it. I do have pictures of that but I can't add them here cause after that no one would read my blog anymore. But as you can well imagine we ran out of the bathroom and the water followed us and then we laughed. And laughed. And laughed. And couldn't move because of that.

There were some Spanish men on the dance floor we wanted to get rid of. We tried to think a good reason to leave, and this is how it ended up:
E: "What is a bathroom in Spanish?"
L: "Ascensor."

E: "Vamos a ascensor."
L: "Oh man it means elevator, not bathroom!"

Phew... But anyway, yesterday was a funny day and I had a different lunch again for a change We celebrated Marta's dad's birthday and ate sea snails and crabs. How come I've eaten almost everything I used to refuse to even touch in Finland? This place is so good for me, I'm so growing up finally! Hoh, just kidding.


P.S. Näiden neljän tunnin yöunien jälkeen meen hautaan itteni takapihalle.

2 kommenttia:

  1. Hirmukivoja kuvia, kirjotat hauskasti :)

    janinastyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Näitä sun tekstejä on niin hauska lukee =) Terveisiä sinne epsanjan lämpöön täältä suomen kylmästä talvimaisemasta, jää muuten linda nyt hiihdot hiihtämättä tältä talvelta sulta ;)- Emmi K :)

    VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!