Hae tästä blogista

perjantai 19. lokakuuta 2012

Läskeilyä.

Taas vaihteeks oon syöny enemmän ku laki sallii ja paikat on tosi pinkeinä. Onneks kuitenkin kävelin tänään espanjatunnilta kotiin ni sai edes vähän liikuntaa. Miguel tuli tänään vasta seiskalta kotiin, ja selvisin hyvin sen kanssa muutaman tunnin. Abuela ja Abuelo tuli meille illaks, ja Abuela opetti mua tekemään hyvää omenasosetta.
Ensin pitää kuoria kilo omenoita. Ja virnistää kameralle.

Sitten ne pilkotaan nätisti kulhoon. Mä en pilkkonu ku en osaa tehä sitä nätisti.
Seuraavaks joukkoon puristetaan puolikkaan sitruunan mehut...
... ja sitte omenat kiehautetaan ihmeellisessä masiinassa niin että niistä tulee sosetta.
Valmis sose maistuu tosi hyvälle! Mun upeesta kuvasarjasta puuttuu se kohta, jossa sekaan lisätään mukavasti sokeria. Nyt kaikki luulee että toi on hirmu terveellistä ku siinä on vaan omenaa ja sitruunaa ja se maistuuki hyvälle. Heh. Tän jälkeen läskeiltiin taas ja tehtiin hodareita iltapalaks.
Jälkiruuaks syötiin vielä keksejä ja muuta makeeta. Sallittakoon tällanen perjantaina kun koko viikon oon muuten syöny pinaattia, linssejä ja kaalia ruoka-aikaan.
Loppuun vielä kuva Miguelin käärimistä lahjoista jokaselle perheenjäsenelle. Söpöä saada loppuunkäytetty kynä, jonka kuitenki palautti kahden minuutin päästä oikeelle omistajalle :)
Today I've eaten (again) more than enough! Hot dogs are a very good way to finish your day with. But usually we eat very healthy hear, spinach, cabbage, lentils... We also made apple marmalade with Abuela and Abuelo, yum!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!