Hae tästä blogista

maanantai 29. lokakuuta 2012

Käytiin Vaasassa.

Oon löytäny tosi makeen lenkkipaikan! Meidän kotoota on ihan parisataa metriä sellasella suunnattomalle kukkulajonolle, jonka huipulta näkee joka puolelle ympärille monen kymmenen kilsan päähän. Jos joskus muistan ottaa kameran mukaan lenkille ni napsin sieltä teille kuvia, tykkään kiivetä sinne ja vaan nauttia maisemista jonkin aikaa ihan rauhassa kaikessa yksinäisyydessäni.

Joku 27-v jätkä otti facebookissa muhun yhteyttä, että se haluais oppia englantia ja vois opettaa mulle espanjaa, voitaisko me tavata? En tiedä mitä kautta se mut on löytäny, mutta sanoin sille että mulla on toinen suomalainen ystävä täällä, niin ehkä me voidaan nähdä porukalla? Saa nyt nähdä mitä tästäkin tulee, ehdotin ensin että jos nähtäis torstaina aamupäivällä, mutta sitte hokasin, että keskiviikkoiltana täällä juhlitaan Halloweenia joten...

Tähän mennessä oon pärjänny herkkulakon kanssa loistavasti. Aamu oli kuitenkin jotain niin hirveintä. Tuun keittiöön, ni pöydällä on kahta eri leivosta, kahta eri keksiä (joista toinen oli sokeriton versio suklaahippujen kanssa, mietin hetken voisinko syödä niitä mutta totesin että tuntisin huijaavani jos söisin) ja sivupöydällä kaks sipsipussia. Menin jääkaapille hakeen voita, niin siellä oli suklaapatukka, jälkiruokavanukkaita ja suklaadonitsi. Otin alakaapista leipää, ja se oli laitettu Miguelin herkkulaatikkoon, eli siellä oli suunnattomasti karkkia, suklaata ja ties mitä leivoksia. Menin sitte toiselle jääkaapille hakeen jugurttia, niin eiköhän sieltä löydy joku jugurtti keksinmurujen kanssa. Kyllä mua nyt koetellaan.
Onnistuin pysytteleen terveellisellä linjalla ja söin välipalaks granaattiomenan siemeniä.
Käytiin tänään muuten Vaasassa. Angel löysi videon Youtubesta missä joku auto ajaa puol tuntia Vaasan keskustassa ni me otettii sightseeingkierros mun hoodeilla. Video kesti 31:44 ja viimesen minuutin aikana näky meidän talo. Kannatti siis kattoa koko puoli tuntia vaikka kello läheni jo kahtatoista illalla!
Sunnuntaina menin tunnin matkan Alcalaan, kävin Ellan kanssa tunnin kahvilla ja tulin tunnin matkan takasin. Mutta on se nainen vaan sen arvonen! :D
Olin eilen syömässä näiden tuttavapariskunnan luona, kolme tuntia kuuntelin espanjaa tajuamatta juuri mitään ja söin hanhenmaksaa, merietanapiirakkaa ja sienimuhennosta. Ja viiniä. Montaa eri viiniä. Mikä juttu näillä on viinien kanssa...? Ei muuten, mutta olin nukkunu edellisenä yönä neljä tuntia ja päätä alko särkeen jo pelkän sanan "viini" kuulemisesta.

4 kommenttia:

 1. Ootsäki vaasasta kotosin? :D Taitaa moni tarvita sieltä välivuotta ja lähtee ulkomaille, ainaki ite halusin pois hetkeks sieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän minä! Mullakin monet tutut on innostunu pitään välivuotta, joko koska ei päässy kouluun mihkä halus tai sit muuten vaan ku ei jaksa heti alkaa opiskella. Ite en kyllä enää pitkäks ajaks edes palaa Vaasaan ku sain opiskelupaikan toisen kaupungin yliopistosta ;)

   Poista
 2. kyl säkin vaan oot aina sen tuskallisen heräämisen arvonen :D!

  VastaaPoista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!