Hae tästä blogista

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Halloween paartyt on parhaat

Calabaza
Ellan kanssa just istutaan sen vinttihuoneen lattialla ja nauretaan meidän tän illan asuja. Täällä nimittäin juhlitaan tänään halloweenia, ja kadut on täynnä lapsia jotka käy ovilla. Ollaan siis menossa kiertään Alcalan kaikki talot ja kerätään karkkia. Karkki vai kepponen?

Eivainen vaan mennään kepposteleen Kapitaliin, eli Madridin yhteen suurimmista (suurin?) yökerhoista. Siellä on 7 kerrosta + me. Heho. Ilmanen sisäänpääsy meille ku ollaan yhellä listalla ja sitä ennen aateltiin käydä vähän syömässä jotain ennen karkkibaarikarkkikiertuetta.  No worries äiti, ihan kohtuudella keppostellaan.
Ihan kovis piraatit saatiin aikaseks ku tänään päätettiin pukeutua ja lähteä. YARRR!
Perjantaina meillä on kotona omat Halloweenpirskeet lapsille, Marta oli hankkinu mulle ja Ellalle naamiot sitä varten. Arvatkaa keillä on välipäivä herkkulakossa sillon...!

3 kommenttia:

  1. Sun blogis on todella piristäväkin ja mukava !(: PS:tiiätkö yhtään onko suomeenkin tosiaanki rantautunu täää halloween systeemi et kierretään talosta taloon halloweeni pukuun pukeutuneena ja sanotaan ''karkki tai kepponen'' ?:D Ku niii moni on sanonu mut ei vaa missää lue niii en tiiö tosiaan pitkääkö tämä tieto paikkansa !:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksii! :) viime yön sattumia lukuunottamatta on olluki ihan pirteää ja mukavaa täällä. Kuule itekin ihmettelin että onko Suomessa halloweenailua vai ei, ite muistan joskus pienenä käyneeni kiertelees ovelta ovell mutta olin tyyliin ainut meidän naapurustossa :DD ehkä se pikkuhiljaa tulee myös Suomeen, sehän saattaa olla joillain alueilla yleisempää ku muualla. Ja kiva että halusit lukijaksikin liittyä ^^

      Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!