Hae tästä blogista

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Amaral


Eilen lähdettiin puoli seittemän jälkeen ajamaan Madridiin kohti Amaralin konserttia, joka alko kello yheksän. Etittiin TUNTI meille parkkipaikkaa kilometrin säteellä konserttitalolta, mutta se oli mission impossible. Samaan aikaan pelattiin nimittäin Espanja-Ranska jalkapallo-ottelu läheisellä stadionilla, ja kadut oli ihan täynnä autoja ja ihmisiä!

Väkeä oli kuin pipoa, mutta niinhän täällä kaikkialla.
 Päädyttiin sitten viemään auto kauemmas parkkihalliin ja otettiin kadulta taksi. Kerrottiin kuskille, että ollaan menossa konserttiin, joka alko 5 min sitten, ni se laitto tallan pohjaan, rikko muutamaa liikennesääntöä ja tiputti meidät ihan keikkatalon ovelle. Pitihän nyt sille jättää vähän ylimäärästä rahaa siitä hyvästä.
Marta ja Laura tanssin huumassa.
Yöllä käytiin syömässä iltapala jossain randompaikassa, missä oli hirmu helluset tarjoilijat. Ne toi kaikki samaan aikaa meille meidän ruuat ja anto suklaata jälkkäriks. Jätettiin tavallista isompi tippi.
"Aperitivo de Foie y Compota de Manzana", söin sen hyvällä ruokahalulla ja jälkeenpäin mulle kerrottiin, että siinä oli hanhenmaksaa. Kaks viikkoa sitten sanoin näille, että on muutama juttu joita en mielelläni syö: kinkku, oliivit ja hanhenmaksa. Kinkkua syön päivittäin, oliiveja vetäny enemmän ku laki sallii ja hanhenmaksa oli suurta herkkua. Mitä mulle on tapahtumassa...? Mistä mä nyt nirsoilen?
Yesterday we went to the concert of Amaral, a Spanish pop/rock band that plays good music. We tried to find a place to park our car for ONE HOUR, but didn't manage to do it cause there was Spain-France football match going on at the same time :D So we parked our car farther away and took a taxi.

After the concert we grabbed some food to eat, and Marta and Laura fooled me to eat goose liver! I came here two weeks ago saying: "I don't eat ham, olives nor liver." I eat ham every day, I've eaten more olives in two weeks than during my whole life and I enjoyed eating goose liver. What's happening to me??

3 kommenttia:

 1. where is english translation!?

  VastaaPoista
 2. Moi! Halusin tulla vaan kehumaan sun blogia :) tää on tosi hyvä ja tykkään, kun kirjoitat niin todenmukaisesti elämästäs ja etkä pelkästään esim. jostakin ostoksistasi kuten jotkut aupairit :D oot antanu mulle myös ihan mielettömän aupair-kuumeen ja varsinkin espanjakuumeen! Aattelin aiemmin etten varmaan uskalla mennä sinne koska en osaa yhtään espanjaa mutta kun säkin oot pärjänny niin hyvin niin kyl munki pitää uskaltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Voi kuinka ihanaa saada tällanen viesti iltaa piristämään :) Espanja on kyllä tähän mennessä vaikuttanu aivan mahtavalta maalta. En sitte tiedä vaihtuuko mun mielipide huomenna kun on luvattu ekaa sadepäivää mun aikana täällä... ;)

   Mun espanjankielitaitoni on niin minimaalinen ku voi vaan kuvitella, mutta yritän opetella vähän lisää joka päivä. Uskon kyllä, että muutaman kuukauden päästä pystyn jo kommunikoimaan jonkin verran, mutta tähän mennessä elekieli on ollu paras kieli! Mutta mä kyllä rohkasen ihan hirmusesti että kannattaa lähteä auppariks tai muuten vaan ulkomaille jos vaan on suinkin mahdollista. Se avaa kuitenki aikalailla silmiä kun näkee muunlaista elämää ku Suomessa.

   Kiitos vielä ku kommentoit, on niin ihanaa ku on jotain vuorovaikutusta lukijoiden kanssa <3

   Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!