Hae tästä blogista

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

7:25

Kaikki meni. Lompakko, rahat, pankkikortti, henkkarit, avaimet, meikit, kamera... Haluutteko täyden listan? Alkuilta meni ihan hienosti kunnes kymmenen minuuttia ennen lähtöä tarkistin tavalliseen tapaan laukun ja kappas ei mitään jäljellä. Paitsi puhelin. Joten arvaatte varmaan mitä tein? Soitin iskälle tietenkin, isiiiiii mitä mä teen...? Pankkikortin sain onneks kuolletettua puolen tunnin sisään mutta Ella joutu lainaan rahat kotimatkaan junalla. Nyt ollaan takasin Ellaan luona ja ajateltiin ottaa parin tunnin torkut ennen lähtöä poliisiasemalle. Terkkuja Suomeen, nyt on espanjakaste suoritettu kun oon tullu ryöstetyks! :D Voittajafiilis.

2 kommenttia:

  1. voii ku hirveetä! toivottavasti saat kaiken edes rahallisesti takasin.. vaikka eihän se niiden arvoa sulle itselle korvaa :/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeessa, mun kuvia ei voi mikään raha korvata! Onneks olin ennen sitä iltaa laittanu kuvat kamerasta koneelle ni meni vaan sen yön kuvat hukkaan. Mutta silti, nyt ei oo kuvia Halloweenpartyista ja Kapitalista! :o

      Poista

Jos tykkäsit lukea blogia niin jätä toki jokin tervehdys, ajatus tai muu kommentti!